Trafikselskaberne har søndag eftermiddag besluttet at forlænge fristen for at købe et gratis og personligt rejsekort frem til tirsdag.

Rejsekort bøvler med hjemmeside og forlænger frist

Infrastruktur

01/06/2015 08:49

Mikkel Sarka

Hjemmesiden rejsekort.dk er gået ned, og fristen for at bestille et personligt kort forlænges til tirsdag.

Fristen for at bestille et gratis, personligt rejsekort udløber søndag, men hjemmesiden rejsekort.dk, hvor man kan bestille kortet, er gået ned.

Hjemmesiden er gået ned på grund af den store interesse for at bestille kortet gratis, skriver Rejsekort i en pressemeddelelse.

Derfor forlænges fristen for at bestille det endnu gratis kort til tirsdag 2. juni.

- Den store interesse for at bestille et rejsekort personligt til nul kroner inden fristens udløb, har bevirket at rejsekort.dk har fået tekniske problemer, skriver Rejsekort.

Trafikselskaberne har søndag eftermiddag derfor besluttet at forlænge fristen for at købe et gratis og personligt rejsekort frem til tirsdag.

Rejsekort havde ellers rustet sig til ekstra mange brugere søndag, men der er flere end ventet, der har forsøgt at logge på siden, skriver DR.

- Vi havde regnet med op til fem gange den maks-kapacitet, vi hidtil har oplevet, men det var ikke tilstrækkeligt, lyder det fra direktør hos Rejsekort, Bjørn Wahlsten.

Han regner med, at der vil være problemer med at komme ind på siden resten af søndagen.

- Vi har fået at vide, vi skal blive ved at genstarte systemet. Men det vil gå ned i takt med omtalen. Vi bliver lagt ned af vores egen succes, siger Bjørn Wahlsten til DR.

Efter tirsdag vil kortet koste 50 kroner.

Mest Læste

Annonce