CLEVER sætter ladestandere op ved Hillerød Station

Formanden for Hillerød Kommunes tekniske udvalg, Tue Tortzen satte, som den første, i dag strøm til en elbil ved to nye ladestandere i Hillerød, der står på P-pladsen Teglgårdssøen tæt på Hillerød Station.

De nye ladestandere kan bruges af alle elbiler og tilbyder opladning med 22 kW. Med placeringen tæt på stationen er ladestanderne oplagte til pendlere, der vil lade elbilen op og forsætte turen med tog, eller til elbilister der blot har brug for strøm for at komme videre.

”I Hillerød Kommune har vi som klimakommune meget fokus at nedbringe CO2 udledningen i kommunen og grønne transportløsninger, særligt elbiler, er en vigtig brik i at få en renere transport i kommunen. Udbredelsen af elbiler kræver, at man kan lade dem op, og med de nye ladestandere fra CLEVER er det netop blevet lettere at være elbilist i Hillerød, siger Tue Tortzen, Formand for teknikudvalget i Hillerød Kommune.

”De nye ladestandere i Hillerød styrker vores ladenetværk i Nordsjælland, og med en central placering i byen kommer ladestanderne både lokale elbilister og elbilister på farten til gavn” udtaler Casper Kirketerp-Møller, adm.direktør i CLEVER.

En del af Nordens hurtigste ladenetværk

De nye 22 kW ladestandere vil alle indgå i CLEVERs ladenetværk. CLEVERs ladenetværk tæller mere end 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Ladestanderne i CLEVERs netværk er alle med 22 kW og opefter. Det gør det nemt for elbilister på farten, der har brug for hurtig opladning af elbilen.

Inden udgangen af 2017 vil CLEVER have sat strøm til i alt 120 nye 22 kW ladestandere, der hver kan lade to elbiler. Ladestanderne er samfinansieret af EUs ’Connecting Europe Facility’-program.

Læs mere om projektet på: https://clever.dk/eu-project/

Der vil blive skiltet på ladepladserne, at pladsen de er forbeholdt elbiler.

Adresse:

Hammersholtsvej 18, 3400 Hillerød

Clever på DenOffentlige.dk CLEVER gør det let at køre elbil og leverer ladeløsninger, der passer til alle behov, uanset om elbilen skal lades op derhjemme, på arbejdspladsen eller på farten. CLEVERs ladenetværk består af...
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også