18 skoleklasser fra Klostermarksskolen må nu tage til takke med virtuel undervisning. Arkivfoto: Shutterstock

Corona-smitte: Skole smider 18 klasser hjem

Først blev en klasse sendt hjem. men nu er 18 klasser sendt hjem fra skole i Roskilde.

Det første smittetilfælde på Klostermarksskolen blev opdaget fredag den 4. september, men nu har smitten spredt sig.
 
Således er 18 ud af 32 klasser sendt hjem. Det skriver Sjællandske.
 
Der er tale om samtlige 1. klasser, 2. klasser, 4. klasser, 6. klasser og 7. klasser samt en enkelt 8. klasse. De får i stedet fjernundervisning, indtil de er testet negative og er raske.
 
Beslutningen om hjemsendelserne er taget ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger og i samarbejde med forvaltningen.
 
- Vi fortsætter, som vi plejer at gøre, og er meget opmærksomme på, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer, og vi overholder anbefalingerne for afstand og hygiejne, siger Pernille Bøss.
 
Også 10 lærere er blevet sendt hjem.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne