18 skoleklasser fra Klostermarksskolen må nu tage til takke med virtuel undervisning. Arkivfoto: Shutterstock

Corona-smitte: Skole smider 18 klasser hjem

Først blev en klasse sendt hjem. men nu er 18 klasser sendt hjem fra skole i Roskilde.

Det første smittetilfælde på Klostermarksskolen blev opdaget fredag den 4. september, men nu har smitten spredt sig.
 
Således er 18 ud af 32 klasser sendt hjem. Det skriver Sjællandske.
 
Der er tale om samtlige 1. klasser, 2. klasser, 4. klasser, 6. klasser og 7. klasser samt en enkelt 8. klasse. De får i stedet fjernundervisning, indtil de er testet negative og er raske.
 
Beslutningen om hjemsendelserne er taget ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger og i samarbejde med forvaltningen.
 
- Vi fortsætter, som vi plejer at gøre, og er meget opmærksomme på, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer, og vi overholder anbefalingerne for afstand og hygiejne, siger Pernille Bøss.
 
Også 10 lærere er blevet sendt hjem.
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 19.09.20 Sundhed
  23 millioner kroner til klimavenlig plantekost

  Virksomheder og forskere samarbejder i tre nye, store projekter om at skabe plantebaserede proteinprodukter af danske råvarer til fremtidens klimavenlige kost. Miljø- og Fødevareministeriets grønne udviklings- og demonstrationsprogram, GUDP, støtter med sammenlagt 23 millioner kroner.

 • 19.09.20 Sundhed
  Kommune roser borgerne: Her holdes smittetallet i ro

  Smittetallet i Vejle Kommune ligger nogenlunde stabilt omkring de 30, efter at tallet den sidste uges tid har været helt oppe på 38. Det viser, at borgerne har taget smitten alvorligt, ladet sig teste og passer på med afstand og hygiejne.

 • 16.09.20 Sundhed
  Naturen kan lindre og give psykisk sårbare ro

  Flere psykisk sårbare skal hjælpes ud og få glæde af naturen, mener regeringen, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet. Det skal ske gennem et nyt partnerskab mellem Miljøstyrelsen og Landsforeningen SIND, som lanceres i dag.

 • 15.09.20 Sundhed
  Magnus Heunicke indkalder til pressemøde om nye coronatiltag

  Magnus Heunicke og Sundheds- og Ældreministeriet inviterer til pressemøde. På mødet skal der snakkes om, hvad der skal gøres for at håndtere udbruddene af COVID-19 i Storkøbenhavn.

 • 15.09.20 Sundhed
  Stort boom i telemedicin

  Coronapandemien har skabt et boom i antallet af digitale konsultationer i sundhedsvæsenet. Nu skal Region Syddanmark tage erfaringerne fra foråret med i det videre arbejde med at udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer, mener formanden for Region Syddanmarks digitaliseringsudvalg, Mette Bossen Linnet (V).