Covid-19-smitten tager til i styrke

De seneste smittetal i Danmark for covid-19 fra Statens Serum Institut(SSI) er netop kommet, og smitten er fortsat stigende. Siden i går er der fundet 144 nye smittetilfælde i Danmark. Det er over 30 flere tilfælde end smittetallet fra i forgårs til i går.

Smitten tager til i Danmark. Siden i går er 144 personer i Danmark blevet smittet med covid-19. Det viser de dugfriske tal fra Statens Serum Institut. Dermed har der i alt været 15.114 bekræftede smittetilfælde herhjemme. 

Selvom smitten fortsat siger, er der også lidt godt nyt fra Statens Serum Institut. Opdateringen viser, at antallet af indlagte med covid-19 på de danske hospitaler fortsætter med at falde. I går gik tallet antallet af indlagte ned fra 20 til 16 patienter, mens at der siden igår er blevet udskrevet yderligere tre patienter, således at der lige nu på de danske hsopitaler er indlagt 13 personer med coronavirus.

Der er fortsat kun en coronapatient indlagt på en intensiv afdeling, mens ingen coronapatiernte ligger i respirator. I går var den første dag siden 15. marts, at der ikke lå nogle corona-relaterede patierne i respirator.

I alt er 621 persone afgået ved døden som af coronavirus i Danmark. Det svarer til 4,1 procent af det samlede antal bekræftede smittetilfælde.​

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer