Faxe Kommune

Faxe Kommune

Frederiksgade 9, 4690 Haslev

Telefon: 5620 3000 Website: www.faxekommune.dk E-mail:

Faxe Kommune

Artikler

 • Fremtidens erhvervsservice
  13.03.13

  Faxe Byråd drøfter ”Fremtidens erhvervsservice” med det lokale erhvervsliv.  Faxe Kommune går nu i dialog med det private erhvervsliv, for sammen at formulere kravene til fremtidens kommunale erhvervsservice. Målet er at sikre, at kommunens service bedst muligt rammer virksomhedernes behov og samfundets fremtidige udfordringer.

 • Flyt statslige arbejdspladser til provinsen
  29.11.11 Politik

  Carsten Hansen har i en kommentar til 3F klart tilkendegivet, at han som ny minister for by, bolig og landdistrikter ikke vil stå i spidsen for at flytte statslige arbejdspladser til provinsen. Det ærgrer Faxe Kommunes borgmester Knud Erik Hansen:

Navne

Cases

Pressemeddelelser

 • Slut med alkohol i Faxe Kommunes skoler, dag- og fritidstilbud
  11.02.13

  Faxe Byråd har torsdag den 7. februar 2013 vedtaget en ny retningslinje for brug af alkohol i kommunens skoler, dag- og fritidstilbud. Retningslinjen lyder:

 • Akutpakken – Faxe Kommune i top 3 i Region Sjælland
  16.01.13

  Jobberedskab med god effekt. I forbindelse med akutpakken har Jobcenter Faxe i lighed med landets øvrige jobcentre iværksat en særlig indsats for dagpengemodtagere, der er i risiko for at falde ud af dagpengesystemet.

 • Tre kommuner går sammen om beskæftigelsesindsats
  14.09.12

  De Lokale Beskæftigelsesråd (LBR) i Sorø, Ringsted og Faxe har gennem de seneste år udviklet et stærkt samarbejde på tværs af kommunegrænserne med det formål at hjælpe ledige borgere i de 3 kommuner ind på arbejdsmarkedet eller i uddannelse.

 • Fremgang i Faxe
  14.06.12

  Flotte resultater på beskæftigelsesområdet Jobcenter Faxe er tilbage i toppen. Det viser de seneste resultater fra Arbejdsmarkedsstyrelsen. Efter et udfordrende 2011, hvor Jobcenter Faxe lå nær bunden i forhold til sammenlignelige jobcentre, er Faxe igen på rette kurs. I de første 4 måneder er Jobcenter Faxe placeret i toppen, når man sammenligner med de kommuner, der ligner Faxe Kommune mest som f.eks. Køge, Næstved og Thisted.

 • Faxe topper i alkoholbekæmpelse
  20.01.12

  Faxe Kommune er med helt i front, når det gælder om at forebygge misbrug af alkohol. Det viser evalueringen af Sundhedsstyrelsens landsdækkende udviklingsprojekt: ”Alkoholforebyggelse i kommunerne”, som netop er afsluttet. Faxe Kommune er den eneste af de 20 deltagende kommuner, som har vedtaget og sikret en forankring og drift af kommunens alkoholindsats i de kommende år. Samtidig er Faxe Kommune blandt de seks mest produktive kommuner i projektet.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner