Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

100 procents forskel fra dyreste og billigste strøm onsdag

Forbrug

22/11/22 12:11

Jens Asbjørn Bøgen

Grundlæggende fortsætter priserne dog ned, efter at være startet højt denne uge.

Snart gives bolden op til Danmarks første kamp ved VM i fodbold, når landsholdet løber på banen til en kamp mod Tunesien.

Desværre bliver det ikke ligefrem billigt at følge opgøret, hvis man ser det hjemmefra - fra kl. 14 og frem til kl. 16 koster strømmen nemlig 1,56 kroner og 1,67 kroner per kW time.

I løbet aftenen bliver det billigere, og den sidste time af tirsdagsdøgnet, er prisen "nede" på 1,02 kroner per kW time.

Fra midnat og frem til kl. 6 holder prisen sig under 1 krone per kW time med 95 øre som det højeste og 86 og 80 øre som det billigste for henholdsvis Vestdanmark og Østdanmark.

Fra kl. 6 ryger prisen op på 1,04 kroner per kW time for hele landet, og den stiger langsomt, indtil den topper for om formiddagen med 1,28 kroner per kW time mellem kl. 10 og 11.

Efter et mikroskopisk fald hen over middag, stiger prisen igen fra kl. 14, og værst ser det ud mellem kl. 17 og 18 - her når vi nemlig døgnets højeste pris per kW time med 1,62 kroner.

Det er lidt lavere end den højeste pris i dag, tirsdag, men grundlæggende for dagen er strømmen billigere per kW time, end den har været både mandag og tirsdag i denne uge.

Heldigvis falder prisen hurtigt igen, da vi allerede mellem kl. 18 og 19 er nede på 1,23 kroner per kW time.

Gradvist går det nedad resten af døgnet, og fra kl. 21 og frem til midnat er prisen per kW time mindre end 1 krone med 85 øre per kW time som det laveste (mellem kl. 23 og midnat).

Ved at klikke på "i morgen" i grafen herunder, kan du se udviklingen i priserne time for time onsdag. Graf og tal er leveret af Elberegner.dk og viser priserne for el inkl. moms, men uden afgifter og transportudgifter.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce