Foto: Shutterstock

Gårsdagens smittetal: Flere end 4000 testet positive - Indlagte runder skarpt hjørne

Coronatallene er fortsat meget høje.

Dagens coronatal er igen meget høje. 

For første gang nogensinde er antallet af registrerede smittede på en dag højere end 4000. De seneste 24 timer har Statens Serum Institut registereret 4.034 nye smittede. 

Det er ud af i alt 124.707 foretagede prøver, oplyser Statens Serum Institut. 

Siden i går er 17 smittede personer afgået ved døden. 

Flere end 500 indlagte

Torsdag stiger antallet af indlagte nok en gang. 

Siden i går er 120 nye personer blevet indlagt. Det resulterer konkret i, at det samlede antal indlagte personer på sygehuse i Danmark stiger med 23. Det betyder, at der nu er over 500 indlagte personer i landet. 

Helt præcist befinder der sig nu 516 smittede personer på sygehuse på tværs af Danmark. 

76 af disse ligger på intensiv, mens 46 får livgivende hjælp af en respirator. Det oplyser Statens Serum Institut i de daglige smittetal torsdag. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne