Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Frosten er kommet for at blive: Så koldt bliver det de næste dage

Generelle nyheder

17/04/2024 05:31

J. Bøgen

Der er ikke meget forår over vejret denne uge ...

Hvad forbinder du med forår? At blomstrene springer ud? At dagene bliver længere? At temperaturerne stiger?

De første to kan du godt tjekke af på listen, men hvad det sidste af de tre punkter angår, kan man ikke ligefrem sige, det går den rigtige vej.

Ja, vi havde nogle dejligt lune dage i sidste uge med masser af sol og rigtige forårsfornemmelser, men i denne uge må man sige, vi er blevet ramt af et minicomeback fra Kong Vinter.

For selvom det normalt er denne tid på året, millioner af bilister skifter til sommerdæk, fordi temperaturerne er nået op over de syv grader i gennemsnit, så bliver det halvårlige dækskifte uden tvivl udskudt, nu hvor nattefrosten er vendt tilbage.

Onsdag

Ifølge DMI får vi i dag nogen eller en del sol, men i perioder bliver det stedvis mere skyet og med enkelte byger.

Temperaturerne vil ligge mellem 6 og 11 grader.

I nat bliver det mest tørt og ret klart vejr med temperaturer ned mellem 2 graders frost og 5 graders varme, lunest ved kysterne.

Torsdag

I morgen får vi lidt eller nogen sol, men også spredte byger.

Dagtemperaturerne bliver de samme som i dag, altså mellem 6 og 11 grader.

Natten til fredag bliver det mere skyet vestfra og sidst på natten kommer der også lidt regn, ligeledes i de vestlige egne. Temperaturerne falder og vil ligge fra lidt over frysepunktet til 5 graders varme.

Fredag

I den nordlige del af landet byder ugens sidste hverdag på lidt eller nogen sol og kun enkelte lokale byger.

I resten af landet bliver det mest skyet med regn eller byger mange steder. Temperaturerne vil ligge mellem 5 og 10 grader

Om aftenen og natten til lørdag bliver det mest tørt, efterhånden også mod syd, og klart vejr mange steder. Temperaturerne ryger ned mellem 3 graders frost og 4 graders varme, koldest inde i landet.

Mest Læste

Annonce