Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Klar til en ny uge? Sådan bliver vejret de første dage af uge 7

Generelle nyheder

12/02/2024 05:12

J. Bøgen

Der er ikke meget vinterferie over det ...

En betragtelig del af landet vil en solid omgang sne i starten af weekenden, men en kombination af plusgrader og regn har fået det hvide dække til at forsvinde stort set overalt - uden tvivl til triste miner fra de skolebørn, der havde håbet på at komme ud at kælke i vinterferien.

Desværre er der ikke noget, der tyder på, der kommer mere sne til os, for vejret de næste dage vil mest af alt minde om det, vi plejer at få om efteråret.

Mandag

Ifølge DMI starter ugen ud med en overskyet dag med udbredt regn. I Nord- og Midtjylland kan nedbøren dog falde som slud eller sne mange steder. I de sydvestlige egne skal man imidlertid "bare" have lidt tålmodighed, da det klarer op i løbet af eftermiddagen. Temperaturerne vil ligge mellem 3 og 7 grader, dog mellem 1 og 3 grader i Nordjylland.

Natten til tirsdag byder på mest tørt vejr, dog med enten et let eller mere konstante skydække. Temperaturerne ryger ned til mellem frysepunktet og 4 graders varme, men i Jylland kan man risikere at få nattefrost ned til 2 graders frost.

Tirsdag

Efter en særdeles grå og våd mandag ser tirsdag ud til at blive helt anderledes. Her får vi nemlig mest tørt vejr med chance for lidt sol, men temperaturerne ligger stadig på det nogenlunde samme niveau (2-6 grader)

Natten til onsdag byder på vekslende skydække og regn- og sludbyger og temperaturer ned mellem frysepunktet og 3 graders varme.

Onsdag

Ugens tredje dag ser ud til at blive en blanding af ugens to første. Vi starter nemlig tørt ud med lidt sol, men i løbet af dagen kommer der både skyer og regn ind over landet fra vest. Temperaturerne vil ligge mellem 4 og 8 grader.

Onsdag aften og natten til torsdag ser ud til at byde på udbredt regn fra sydvest, og temperaturerne vil ligge mellem 2 og 6 grader.

Mest Læste

Annonce