Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Overnattede på luksushotel på skatteydernes regning efter internt møde få kilometer fra kontoret

Kommunalt

18/03/2023

Redaktionen

Det blev en opgave for skatteyderne at betale for, at Region Nordjyllands øverst placerede embedsmænd kunne overnatte på en ombygget herregård få kilometer fra regionshuset.

Igennem de seneste år har skatteyderne betalt for, at Region Nordjylland har kunnet bygge en række topmoderne mødefaciliteter. På den måde er det eksempelvis muligt for både embedsmænd og politikere, at mødes under særdeles fornuftige forhold.

Alligevel har topembedsmænd i regionen flere gange ifølge Bjørknæs.dk fundet det nødvendigt, at holde interne møder på Hotel Scheelsminde. Et af Nordjyllands bedste konferencecentre, som er beliggende i cykelafstand af Region Nordjyllands hovedkontor i Aalborg.

Det var eksempelvis tilfældet i 2020, da regionens direktion mødtes alene med hinanden på Hotel Scheelsminde, der har status af en ombygget herregård, til et heldagsmøde.

Overfor gravermediet oplyser regionen i en e-mail, at to af direktionsmedlemmerne der ikke boede i Aalborg, overnattede på hotellet på skatteydernes regning.

Det uanset at hotellet ligger placeret lige ved siden af de overnattende embedsmænds normale kontorer.

Mest Læste

Annonce