Jesper Reming Tangbæk bliver velfærdsdirektør i Dragør Kommune.
Jesper Reming Tangbæk bliver velfærdsdirektør i Dragør Kommune.

Ny velfærdsdirektør i Dragør Kommune

Velfærd

01/8/14 8:12

Nick Allentoft

Dragør henter ny velfærdsdirektør hos UC Sjælland.
Dragør Kommune har ansat Jesper Reming Tangbæk som ny velfærdsdirektør fra den 1. august 2014. Velfærdsdirektøren har ansvaret for børn, skole, sundhed og omsorg, socialområdet samt beskæftigelse.    Jesper Tangbæk er 52 år og bor i Roskilde. Han er uddannet cand.scient.pol. og har lang erfaring som chef og direktør i forskellige kommuner. Senest var Jesper direktør for børn, skole og kultur i Roskilde Kommune fra 2006 til 2013, og har siden da været ansat på Professionshøjskolen Sjælland.    Borgmester Eik Dahl Bidstrup udtaler: ”Jeg er meget tilfreds med, at vi i Dragør Kommune kan tiltrække en så kompetent kandidat, som med sin erfaring fra direktørstillinger i andre kommuner, hurtigt vil kunne træde ind i jobbet. Kommunalbestyrelsen ser frem til samarbejdet med Jesper Tangbæk.”    Jesper Tangbæk glæder sig til samarbejdet med hele kommunen: ”Jeg ser frem til at være i en mindre organisation, hvor potentialet i et godt og tillidsfuldt samarbejde er stort. Dragør Kommunes beliggenhed og historie er unik, og jeg glæder mig til at komme tæt på både politikere, ledere og medarbejdere”.   

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.