Jobcenter Greve skaffede medarbejdere til virksomhed

Velfærd

09/10/2015 13:52

Nick Allentoft

Ballerupvirksomhed fik hjælp af Jobcenter Greves Jobcafé til at rekruttere nye medarbejdere. Nu opfordrer Greve Kommune flere virksomheder til at bruge jobcentret i rekrutteringsprocessen.
LiqTech i Ballerup oplevede for nylig stigende efterspørgsel, og fik derfor brug for flere hænder i produktionsvirksomheden. Løsningen fandt de hos Jobcenter Greves Jobcafé i Hundige.

”Vi havde ikke fået så meget respons på vores stillingsopslag, så vi var nødt til at tænke anderledes for at finde de rigtige medarbejdere. Vi besluttede os derfor for at besøge jobcaféen, som vi kender til gennem vores værkfører, der tidligere har benyttet tilbuddet”, siger produktionschef, Jesper Jørgensen.

I jobcaféen fandt jobcoachen hurtigt et par ledige brugere, der passede til jobbeskrivelsen. Og allerede næste dag blev LiqTech kontaktet af to egnede kandidater, som efterfølgende blev ansat.   ”Jeg nåede kun at være i forløbet i jobcaféen i ca. to uger. Så foreslog jobcoachen, at jeg kontaktede LiqTech, som måske havde et job. Det er super fint, at jobcaféen har en konkret kontakt, så det hele ikke bare foregår på nettet”, siger Oliver, der er lykkelig over at være i arbejde igen.   I Greve Kommune er man glad for, at tilbuddene i jobcentret virker, og at tidligere brugere anbefaler virksomheder til at finde nye medarbejdere i jobcentret. Kommunen håber derfor, at flere virksomheder fremadrettet vil følge LiqTech’s eksempel.   ”Vi vil rigtig gerne opfordre flere virksomheder til at bruge jobcentret, når de skal rekruttere nye medarbejdere. Samarbejdet med virksomhederne er netop en kerneopgave i jobcentret, og derfor er det rigtig godt at se, at det lykkedes – også ud over kommunegrænsen”, siger formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget, Morten Dahlin.   Jobcaféen er et tilbud til alle jobsøgende og en del af forløbet for ledige i Greve Kommune. Her kan man få hjælp til alt omkring jobsøgning.  

Mest Læste

Annonce