Sælger ud af kommunens udstyr: Gør et værktøjskup!

Infrastruktur

02/07/2014

Nick Allentoft

Både virksomheder og private har mulighed for at gøre sig et kup til værkstedet, lageret eller måske terrassen. Kommune holder netauktion over en masse tiloversblevne maskiner, værktøj og andre effekter.

Skal du bruge en terrassevarmer? Eller hvad med en søjleboremaskine? Eller kan du måske lige knibe en pallereol ind? Frem til den 26. august har du mulighed for at byde på tingene, som er sat til salg hos damonline auktioner – og hvis du er heldig, kan du gøre dig et rigtig godt kup.

Jens Vognsen-Hansen fra Haderslev Kommunes Jobcenter siger:

”Der er tale om professionelt udstyr, som har været brugt på kommunens værksteder, og hvis man er heldig, kan man gøre en god handel. Derfor er det både oplagt for virksomheder, erfarne gør-det-selv-personer og andre private at byde.”

Tingene befinder sig på Ole Rømersvej og Ribe Landevej i Haderslev samt på Tingvejen i Vojens. Auktionen foregår dog sådan, at man først byder over nettet, og hvis man vinder auktionen, kan man komme til eftersyn og tjekke, at tingene lever op til beskrivelsen.

Kataloget, budafgivelse oprettes online mens eftersyn først er muligt efter købet, hvor man så kan se om varen lever op til beskrivelsen.

 

Mest Læste

Annonce