Sælger ud af kommunens udstyr: Gør et værktøjskup!

Infrastruktur

02/7/14 10:41

Nick Allentoft

Både virksomheder og private har mulighed for at gøre sig et kup til værkstedet, lageret eller måske terrassen. Kommune holder netauktion over en masse tiloversblevne maskiner, værktøj og andre effekter.

Skal du bruge en terrassevarmer? Eller hvad med en søjleboremaskine? Eller kan du måske lige knibe en pallereol ind? Frem til den 26. august har du mulighed for at byde på tingene, som er sat til salg hos damonline auktioner – og hvis du er heldig, kan du gøre dig et rigtig godt kup.

Jens Vognsen-Hansen fra Haderslev Kommunes Jobcenter siger:

”Der er tale om professionelt udstyr, som har været brugt på kommunens værksteder, og hvis man er heldig, kan man gøre en god handel. Derfor er det både oplagt for virksomheder, erfarne gør-det-selv-personer og andre private at byde.”

Tingene befinder sig på Ole Rømersvej og Ribe Landevej i Haderslev samt på Tingvejen i Vojens. Auktionen foregår dog sådan, at man først byder over nettet, og hvis man vinder auktionen, kan man komme til eftersyn og tjekke, at tingene lever op til beskrivelsen.

Kataloget, budafgivelse oprettes online mens eftersyn først er muligt efter købet, hvor man så kan se om varen lever op til beskrivelsen.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.