Hornbæk strand skal lægge sand til World Cup i Beach Polo

Infrastruktur

02/3/15 1:58

Nick Allentoft

I slutningen af juli vil strandløver, badenymfer og havnefesten få en helt speciel oplevelse på Hornbæk strand. Fra d. 23.-25. juli 2015 vil professionelle polohold fra hele verden dyste om det eftertragtede World Cup trofæ. Internationale hovedsponsorer sørger for, at World Cup stævnet i Beach Polo bliver gratis for tilskuere, og kan være med til at sætte Hornbæk på verdenskortet.

Weekenden den 23. juli til den 25. juli vil der på Hornbæks brede og finkornede strand blive etableret en polobane. Her skal professionelle polospillere fra bl.a. Argentina, England, Kenya, Australien, New Zealand, Norge, Sverige, Danmark og deres heste kæmpe. Samtidig løber Hornbæks hyggelige havnefest af stablen lige ved siden af.

-          Det bliver en fantastisk weekend i Hornbæk. De toptrænede og eksklusive poloheste kommer til at vise deres hurtighed og smidighed på stranden, mens havnefesten byder på hygge. For at både polospillerne, havnefesten og gæsterne i Hornbæk får den bedste oplevelse, kan det være en god ide, at kommunen hjælper til med den praktiske del af afviklingen. Så er vi med til at sikre, at både lokale samt internationale og danske turister får set Hornbæk fra sine bedste sider, siger Jens Bertram, der er formand for Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget.

Arrangørerne afholder alle udgifter til selve turneringen, men har ansøgt Helsingør Kommune om et tilskud på 75.000 kr. fra Idrætspuljen til dækning af udgifter forbundet med blandt andet parkeringsservice, renovation, rengøring af strandarealer og el/vand-installationer. Idrætsudvalget skal endeligt tage stilling til ansøgningen på mødet den 9. marts.

Danmarks første Beach Polo i Hornbæk er en enestående brandingmulighed

Det er første gang, at en Beach Polo-turnering skal afholdes i Danmark. Arrangørerne, Jacob Klingert Jacobsen og Louise Sandberg har udvalgt Hornbæk, som skal lægge sand til turneringen, da de begge har et særligt forhold til Hornbæk.

-          Jeg er meget stolt over og glad for, at arrangørerne har peget på Hornbæk til deres eksklusive arrangement. Med Beach Polo World Cup har vi en enestående mulighed for at vise Hornbæk frem for både udenlandske og danske turister, og dermed kommer vi et skridt nærmere i arbejdet for at genvinde vores titel som Nordsjællands bedste og mest mondæne badeby, siger borgmester i Helsingør Kommune Benedikte Kiær.

Havnefest og uge 31 i Hornbæk skudt i gang med champagne og heste til millioner

Den lokale havnefest kommer nok til at få lidt ekstra travlt ved gryderne, når op mod 10.000 ekstra gæster besøger Hornbæk for at se Beach Polo.

-          At der i samme weekend som Hornbæk Havnefest er dette store internationale World Cup i Beach Pol, ser jeg som en fremragende mulighed for at promovere Hornbæk. Derfor er jeg overbevist om, at det er en god ide at kommunen støtter dette store internationale sportsarrangement, siger formand for Hornbæk Idrætsforening Peter Poulsen.

Mandagen efter den travle weekend er Hornbæk atter klar til at byde gæster og lokale velkommen. Her bliver aktivitetsugen UGE31 sat i gang med, hvor der er mange forskellige sportsgrene og aktiviteter at vælge imellem.

Fakta:

Se mere om arrangementet her: http://www.scandinavianbeachpolo.com/

The Scandinavian Beach Polo World Cup er organiseret af Jacob Klingert Jacobsen og Louise Sandberg, der også stod bag 2013s Copenhagen Polo Open. Turneringen er blevet til i samarbejde med Hornbæk Turistforening, Hornbæk Havnefest og VisitNordsjælland.

The Scandinavian Beach Polo World Cup er sponsoreret af Land Rover, Veuve Cliquot Champagne, Hildon Scandinavia, La Martina og Rossini Caviar og bliver derfor gratis at opleve.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.