"Der er et stort potentiale for lokale virksomheder i Sverige. Et potentiale vi gerne vil hjælpe virksomhederne med at komme i gang med at udnytte," siger eksportkonsulent Marianne Peters, der er leder af handelsafdelingen for Danmarks Eksportråd i Sverige.
"Der er et stort potentiale for lokale virksomheder i Sverige. Et potentiale vi gerne vil hjælpe virksomhederne med at komme i gang med at udnytte," siger eksportkonsulent Marianne Peters, der er leder af handelsafdelingen for Danmarks Eksportråd i Sverige.

Masser af eksportmuligheder i Sverige

Politik

19/5/15 7:54

Mikkel Sarka

Holstebro Kommunes vækstinitiativ ”Holstebro Goes Global” og den danske ambassade i Sverige inviterer til temamøde om eksport til Sverige, den 4. juni 2015 i Nupark, for at sætte fokus på nabolandets marked og forretningskultur.

Sverige er Danmarks næststørste eksportmarked og et marked med nogle af Europas højeste vækstrater. Traditionelt kigger de nordvestjyske virksomheder imidlertid mere mod Norge end mod Sverige.

- Der er derfor et stort potentiale for lokale virksomheder i Sverige. Et potentiale vi gerne vil hjælpe virksomhederne med at komme i gang med at udnytte, siger eksportkonsulent Marianne Peters, der er leder af handelsafdelingen for Danmarks Eksportråd i Sverige.

Det svenske marked er karakteriseret ved gode eksportmuligheder inden for et bredt udsnit af sektorer. Eksempelvis investeres der i disse år massivt i bæredygtighed og grøn energi i Sverige, og i mange svenske byer opleves der et byggeboom. Den svenske erhvervsstruktur er præget af mange og store industrikoncerner, hvilket giver gode muligheder for dygtige danske underleverandører.

Holstebro Goes Global er Holstebro Kommunes vækstinitiativ, der skal hjælpe lokale virksomheder i gang med eksport på især nærmarkeder. Den lokale erhvervsservice STARTVÆKST Holstebro står klar til at hjælpe og vejlede lokale virksomheder omkring eksportopstart og gennemførelse.

Holstebro Kommune har inviteret en vækstkonsulent fra den Danske Ambassade i Sverige til Nupark den 4. juni. Her vil der blive sat fokus på, hvordan virksomhederne kommer i gang med det svenske marked, hvilke markedsmuligheder der er, og hvordan forretningskulturen er.

Mødet gennemføres den 4. juni 2015, kl. 14.00 -17.00 i Nupark. Der er mulighed for at booke individuelle møder med eksportkonsulenten. Alle virksomheder med interesse for det svenske marked er velkomne til mødet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.