Ny kommunaldirektør i Ishøj

Ledelse

08/2/17 1:13

Nick Allentoft

Byrådet forfremmer relativt nyansat direktør til posten som kommunaldirektør.

Kåre Svarre Jakobsen er et forholdsvis nyt, men dog ikke ukendt, ansigt i organisationen i Ishøj Kommune. Han har siden november 2016 været konstitueret kommunaldirektør, da den tidligere kommunaldirektør fratrådte efter gensidig aftale. Før det var han fra marts 2016 ansat som teknik- og miljødirektør.

Ishøj er en kommune i vækst. Den udvikling glæder Kåre Svarre Jakobsen sig til på byrådets vegne at sætte yderligere skub i.

"Vi har 2000 ansøgere til vores almene boliger, vores ejerboliger bliver solgt hurtigere end noget andet sted i landet, og vi kan næsten ikke følge med efterspørgslen på ledig erhvervsjord fra virksomheder. Samtidig er arbejdsløsheden på vej ned, selvom den stadig er for høj. Alt i alt er Ishøj en meget attraktiv kommune. Byrådet har sat som delmål, at vi skal være 25.000 indbyggere i Ishøj i 2025.  Det er en opgave, jeg glæder mig til at tage fat på som kommunaldirektør. Væksten er selvfølgelig ikke målet i sig, men den er hele grundlaget for, at byrådet kan fortsætte den positive udvikling af kommunen til glæde for vores borgere," siger kommunaldirektør Kåre Svarre Jakobsen.

Ny tilgang 
Det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at pege på Kåre Svarre Jakobsen. Det fortæller Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp.

"Kåre Svarre Jakobsen er et meget stærkt kort. Han er stærk på den strategiske del, kommer med en ny tilgang til tingene og bryder gerne med gamle vaner, hvis det er nødvendigt for at skabe den rette udvikling. Byrådet har sat nogle ambitiøse mål, som blandt andet handler om at skaffe flere borgere og virksomheder til kommunen, hæve beskæftigelsen og øge sundheden blandt vores borgere. Her føler jeg mig meget tryg ved, at vi med den nye kommunaldirektør ved roret nok skal komme sikkert i havn," siger Ishøjs borgmester. 

Før Kåre Svarre Jakobsen kom til Ishøj Kommune i marts sidste år, var han ansat som kontorchef i Miljø- og Fødevareministeriet. Han har tidligere været i den kommunale verden i både Greve og Ringsted kommuner og er oprindeligt uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i 1999. 

Privat bor Kåre Svarre Jakobsen i hus i Roskilde med sin kone og fire børn.  

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce