Kommunens erhvervsservice koordinerer klippekort til gratis rådgivning for lokale virksomheder
Kommunens erhvervsservice koordinerer klippekort til gratis rådgivning for lokale virksomheder

Rådgivning med klippekort

Infrastruktur

20/11/14 9:44

Nick Allentoft

Lokale, private rådgivere og kommunal Erhvervsservice går sammen om et rådgivernetværk, som skal støtte op om iværksættere og virksomheder i kommunen.

Køge Erhvervsservice – Køge Kommunes erhvervsserviceenhed – lancerer nu et såkaldt klippekort til god rådgivning i samarbejde med en lang række lokale, private rådgivere. Med klippekortet kan virksomheder og iværksættere i kommunen få gratis, indledende rådgivning i blandt andet revision, jura, økonomi og markedsføring.

Privat og kommunalt samarbejde

Rådgiverne og Køge Erhvervsservice har indgået samarbejdet i et fælles ønske om at styrke mulighederne for vækst og udvikling i Køge kommune. Køge Erhvervsservice er af den klare overbevisning, at virksomhederne opnår store fordele ved at gøre brug af private rådgivere, da god rådgivning styrker virksomhedernes overlevelse og vækstmuligheder.

”Køge Kommune har stort fokus på det lokale erhvervslivs udvikling. Derfor vil vi gerne styrke samarbejdet med de lokale, private rådgivere og slå et slag for anvendelsen af god rådgivning blandt iværksættere og virksomheder. For rådgiverne ligger inde med specialiseret viden på nogle centrale punkter i forhold til det at drive, udvikle og overleve som virksomhed. Derfor lancerer vi nu en ny platform: Et Rådgivernetværk og et ”Klippekort” til god rådgivning”, fortæller Erhvervsservicechef Rasmus Holst-Sørensen.

Flere af de lokale rådgivningsvirksomheder har selv udtrykt ønske om at stille deres viden og kompetencer til rådighed for kommunens iværksættere og virksomheder. En af virksomhederne er Addere Revision.

”Som en del af erhvervslivet i Køge ser vi det som en selvfølge, at vi bidrager til at styrke mulighederne for udvikling og vækst her i området. En vækst som kommer såvel os selv som nuværende og kommende virksomheder til gode”, fortæller Torben Schledermann Nielsen, statsautoriseret revisor fra Addere Revision.

Sådan fungerer det

Køge Erhvervsservice har lavet et fysisk ”klippekort”, som de uddeler til de iværksættere og virksomheder, som efterspørger rådgivning. Klippekortet rummer 4 ”klip” til gratis, indledende rådgivning hos medlemmerne af rådgivernetværket. Man kan kun bruge ét klip hos hver enkelt rådgiver. Køge Erhvervsservice hjælper virksomheder, som ønsker rådgivning, med at forberede mødet med rådgiveren. Iværksætteren eller virksomheden vælger selv, hvilke rådgivere fra netværket de vil kontakte.

Bag om rådgivernetværket og klippekortet

Rådgivernetværket er udviklet i dialog med Foreningen af Liberale Erhverv i Køge (FLEK) og Køge Arbejdsgivernetværk (KAN). Rådgivernetværket er for alle rådgivere i Køge Kommune og er stadig åbent for nye medlemmer.

For mere information om rådgivernetværket og klippekortet, herunder også for medlemskab og modtagelse af klippekort, se: www.koegeerhvervsservice.dk.

 

FAKTA

Om Køge Erhvervsservice

Køge Erhvervsservice, som er en enhed under Køge Kommune, er et gratis tilbud til både iværksættere og etablerede virksomheder, der er bosat i Køge kommune. Gennem kurser, fortrolig vejledning og arrangementer hjælper Køge Erhvervsservice iværksættere og virksomheder videre i forbindelse med udvikling, vækst og opstart af virksomhed.

For mere information om Køge Erhvervsservice se her: www.koegeerhvervsservice.dk