Randers ansætter erfaren stabschef

Ledelse

31/10/16 4:48

Nick Allentoft

Henter ny leder i Syddjurs.
Randers Kommune har netop ansat 55-årige Brian Slot som chef for staben Politik, Kommunikation og Digital Service. Han tiltræder 1. december 2016. Brian Slot kommer fra en stilling som chef for ledelsessekretariatet i Syddjurs Kommune.

Brian Slot har mange års ledelseserfaring og erfaring med sekretariatsbetjening af byråd, økonomiudvalg og direktion. Brian har også haft ansvaret for både udvikling og drift af borgerservice, digitalisering, projekt- og forandringsledelse, ligesom han har erfaring som chef for et direktionssekretariat med både juridisk betjening og kommunikation.

Brian Slot kommer fra en stilling som chef for ledelsessekretariatet i Syddjurs Kommune, hvor han især har arbejdet med at oprette en ny afdeling med fokus på HR-udvikling og opbygning af et nyt ledelsesgrundlag i kommunen. Fra 2012-2014 har Brian Slot haft ansvaret for direktionssekretariat og Borgerservice i Syddjurs kommune – og herunder både ansvar for jura, kommunikation, sekretariatsbetjening af direktion og byråd og ansvar for afvikling af valg. Blandt resultaterne er både skrankeløs borgerbetjening og implementering af digital dokumenthåndtering, sådan at langt de fleste borgere kan følge sine sager digitalt.   ”Vi glæder os til, at Brian Slot kommer til Randers Kommune. Vi får en chef, der både kan skabe sikker drift og samtidig lægger vægt på udvikling. Brian Slot har et solidt afsæt inden for væsentlige områder som betjening af byråd, borgerservice, udvikling af organisation og at drive forandringer. Det er erfaringer, som er væsentlige som chef for en stab, som ofte håndterer mange tværgående forandringsprocesser og samtidig skal tilbyde topservice til hele organisationen,” siger kommunaldirektør Hans Nikolaisen, Randers Kommune.   Brian Slot er vant til at arbejde sammen med mange forskellige fagområder og aktører. CV’et er langt og vidner både om erfaring som kok i Ebeltoft, senere uddannelse som cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, efteruddannelse i ledelse og forhandling og jobs hvor omdrejningspunkterne har været udvikling, forandring og ledelse i kommuner.   ”Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde i jobbet. Randers er en stor kommune med mange muligheder og et stort potentiale,” siger Brian Slot

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce