Roskilde henter ny direktør i KL

Ledelse

04/10/2016 13:56

Nick Allentoft

Ny direktør for Social og Beskæftigelse er hentet i Kommunernes Landsforening.

Christian Harsløf kommer fra en stilling som afdelingschef for Social og Sundhed i Kommunernes Landsforening.  

”Roskilde Kommune er kendetegnet ved nytænkning, høj faglighed og store ambitioner - og det er præcis, hvad der er brug for, når vi skal udvikle velfærden i de kommende år. Det er en kommune med et kæmpe potentiale i kraft af uddannelsesinstitutioner, virksomheder og et stærkt civilsamfund, og derfor er jeg sikker på, at Roskilde Kommune også fremover vil være blandt de kommuner, som er med til at drive udviklingen på velfærdsområderne. Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at være en del af holdet, og jeg ser frem til at indlede samarbejdet med byrådet, medarbejderne og borgerne i Roskilde Kommune”, siger Christian Harsløf. 

Christian er 35 år og har siden han blev færdig som cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet blandt andet haft ansvar for politiske oplæg i Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

I direktørområdet Social og Beskæftigelse er der 2.853 ansatte.

Kommunaldirektør Henrik Kolind byder velkommen til Roskilde Kommune og i direktionen:

”Stort velkommen til to stærke profiler, der på hvert deres område har udmærket sig fagligt og som gode ledere. Ansættelsesudvalget har haft et meget stærkt felt af ansøgere. Det siger noget om Roskilde Kommune og vores visioner og vilje til at udvikle servicen for borgerne, når så mange kompetente ledere gerne vil arbejde her. Jeg ser frem til et godt samarbejde og gode resultater,” siger Henrik Kolind.

Der har været over 60 ansøgere til de to stillinger.

I direktørområdet Børn og Unge er der 3.628 ansatte.

 

Mest Læste

Annonce