Facebook-konkurrence sætter fokus på røgalarmer

Politik

10/9/14 12:41

Suleman Haider

Tønder Brandvæsen er med i kampagne, der skal få folk til at tjekke deres røgalarmer

En røgalarm i huset kan redde menneskeliv. Men kun, hvis der er strøm på batteriet.

Det er budskabet i en kampagne, som Tønder Brandvæsen og kollegerne i de tre andre sønderjyske kommune står bag. Kampagnen gennemføres som en konkurrence på Facebook, og præmien er billetter til besøg i oplevelsesparken Universe på Als.

I konkurrencen opfordrer Tønder Brandvæsen folk til at få husets røgalarmer testet. Fungerer alarmerne? Er der strøm på batterierne? Har du overhovedet i røgalarm i huset eller lejligheden? Hvis ikke bør du omgående få gjort noget ved det, lyder kampagnens opfordring.

Man deltager i konkurrencen ved at få taget et billede af røgalarmtesten eller opsætningen af nye alarmer og derefter uploade billedet til Tønder Brandvæsens Facebook-side.

Når billedet er uploadet, kan man dele det med sine venner og opfordre dem til at stemme på billedet. Indsenderen af det billede, der får flest stemmer, vinder billetter til Universe.

Ved at deltage i konkurrence har man ikke alene chancen for at vinde en god og spændende oplevelse. Man er også med til at sprede det vigtige budskab om røgalarmer, lyder det fra Tønder Brandvæsen.

Konkurrencen løber til og med den 30. september, og vinderne får besked via mail i begyndelsen af oktober.

Tønder Brandvæsens Facebook-side findes her: www.facebook.com/brandtoender.Udover røgalarm-kampagnen bliver siden løbende opdateret med friske nyheder og information om brandvæsenets aktiviteter i hverdagen.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.