Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen: Det er vi mange der ser frem til

Mette Frederiksen er overbevist om, at det er noget, som mange ser frem til - hende selv inklusiv.

Statsminister Mette Frederiksen (S) tog mandag turen til Bornholm. 

Her skulle hun blandt andet mødes med to lokale frisører, hvor hun snakkede med dem, om hvordan det er gået med genåbningen af salonerne.

Bornholm har haft gang i salonerne i den sidste måned. Trine og Marianne, som Mette Frederiksen besøgte, har da også mærket, at der har været travlt, siden de igen fik tilladelse til at åbne dørene. 

Det skriver Mette Frederiksen i et opslag på Facebook.

"Jeg har netop besøgt Trine og Marianne i Nexø. De har klippet stort set uafbrudt, siden de genåbnede. Alle kunderne skal fremvise en negativ coronatest, før de sætter sig i stolen. Det fungerer godt. Og for Marianne og Trine giver det en stor tryghed."

Mette Frederiksen lægger heller ikke skjul på, at der umiddelbart er mange, der glæder sig til at få bugt med de lange lokker, men hun tror dog alligevel, at det er frisørerne selv, der glæder sig mest til i morgen.

"I virkeligheden er det nok frisørerne selv, der glæder sig mest til i morgen. Til at komme i gang igen. Og få en mere normal hverdag. Jeg er utrolig glad for, at det nu er muligt for flere af de liberale erhverv."

Ovennævnte erhverv har naturligvis indgået i genåbningsplanen. Regeringen har ikke lagt skjul på, at man kommer til at bevæge sig fremad med enorm forsigtighed, da man fortsat er bange for den britiske coronavariant. 

Sundhedsminister Magnus Heunicke kunne for nylig fortælle på Twitter, at man i Danmark har bekræftet to tilfælde af en ny coronavariant, som langt hen ad vejen ligner den, som man normalt ville kalde den britiske coronavariant - eller B117.

I den ny variant har man dog fundet en mutation, man kalder E484K. Mutationen gør, at virusset har nedsat følsomhed over for kroppens antistoffer.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.