Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen: Vi er ude på den anden side

Det har været en lang vinter, men vi er kommet ud på den anden side.

Det er nogle af de ord, som Mette Frederiksen har taget i brug i sit opslag på Facebook. Hun kommenterer i opslaget den langsigtede plan for genåbningen af Danmark.

I Danmark har vinteren været lang og mørk, men Mette Frederiksen glæder sig over, at vi går en lysere tid i møde, efter at være kommet ud på den anden side af en lang vinter. 

"Vi er ude på den anden side af en utrolig lang vinter, som har tæret på os alle. For hver dag, der går, bliver dagene nu lysere og lysere," skriver Mette Frederiksen.

Statsministeren, samt Folketingets partier, kunne mandag fortælle, at man var kommet frem til en langsigtet plan for genåbningen af Danmark. Hun vil i den anledning gerne takke "næsten alle Folketingets partier" for en god aftale. 

"I mandags fik vi en langsigtet plan for genåbningen af Danmark. Og allerede efter påske er flere tilbage til en mere normal hverdag. Tak til næsten alle Folketingets partier for en god aftale," skriver hun i opslaget.

Alle Folketingets partier undtagen Nye Borgerlige står bag den langsigtede genåbningsplan af Danmark. Genåbningsplanen, som mandag blev præsenteret, blev modtaget med stor glæde. 

Der var især mange, der var glade for, at barer og værtshuse indgik på listen. Der står nemlig skrevet, at man vil kunne åbne for indendørs servering på restauranter og cafeer, hvor barer og værthuse hører under, den 6. maj.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.