Middelfart Kommune

Middelfart Kommune

Østergade 9-11, 5500 Middelfart

Telefon: 8888 5500 Website: www.middelfart.dk E-mail:

Middelfart Kommune

Navne

Cases

 • Grøn vækst – større succes end ventet
  28.01.13

  Resultaterne af Middelfart Kommunes energibesparelser i 2012 er tydelige: Kommunens prisvindende og omfattende model for energirenoveringer har givet en større besparelse på 21 %. Det er mere end udbyderen havde garanteret.

 • Forældre til skolebørn i Middelfart Kommune er digitale
  03.01.13

  Skoleindskrivningen er slut og Middelfart Kommune kan glæde sig over, at hele 94,7 % af børnene er indskrevet digitalt. 493 børn er klar til skolestart til skoleåret 2013/2014. 

 • Faldende børnetal blev til særligt tilbud til alle børn i Bulderby
  14.03.12

  I Børnehaven Bulderby i Strib er børnetallet fra 1. marts 2012 faldet fra 74 til 64. Det giver normalt en økonomisk udfordring, men i Bulderby har det i stedet født en ny mulighed for børnene, som får et særligt tilbud, samtidigt med, at børnehaven udnytter ressourcerne optimalt.

Pressemeddelelser

 • Byråd går på gaden i kampen for Middelfart Sygehus
  21.01.16 Politik

  TIL KAMP MOD SPAREPLAN: Grænsen for centralisering er nået, mener borgmester Steen Dahlstrøm. Lørdag den 23. januar går han og kollegerne på gaden flere steder i kommunen for at samle underskrifter ind imod Region Syddanmarks spareplaner for Middelfart Sygehus. Et samlet byråd kalder planerne for ’penge ud af vinduet’.

 • Middelfart Kommune bringer teknologi i øjenhøjde
  23.09.15 Velfærd

  Der er gang i debatten om, hvordan vi, i kommunerne, bliver bedre til at høste gevinsterne forbundet med velfærdsteknologi. Hvordan sikrer vi god implementering, stor udbredelse, at vi foretager de rigtige valg og køber de rigtige teknologier etc. I Middelfart Kommune er vi i gang med et projekt, som vi tror, andre kommuner kan inspireres af. Vi kalder det Teknologi i Øjenhøjde.

 • Nyskabende klimatilpasningsprojekt i Middelfart
  25.04.12

  Middelfart Spildevand har igennem de sidste år investeret i et tocifret millionbeløb for at øge kapaciteten i kloaksystemet i dele af Middelfart. Nu er turen kommet til området omkring Kongebrovej. Her får kommunen hjælp fra Realdania, som har besluttet at give støtte en forundersøgelse, der sigter mod at klimatilpasse og udvikle området.

 • Brand i nat på Ældrecenter Fænøsund i Middelfart
  20.01.12

  Pressemøde kl. 11.30 i dag på Middelfart Rådhus. Omkring kl. 22.30 natten til torsdag går brandalarmen i en 60-årig kvindes lejlighed på Ældrecenter Fænøsund.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner