Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune

Torvet 3, 8500 Grenaa

Telefon: 8959 1000 Website: www.norddjurs.dk E-mail:

Norddjurs Kommune

Navne

Cases

 • Fritidspas giver adgang til fællesskab
  12.12.12

  Et aktivt fritidsliv rummer mange potentialer for børn og unge. Det giver adgang til at deltage i sociale fællesskaber og netværk og fremmer generel sundhed og trivsel.

Pressemeddelelser

 • Nu vil kriseramte Norddjurs skabe jobs til langtidsledige
  16.02.19 Social

  Virksomheder på havnen i Grenaa efterspørger mere arbejdskraft, særligt faglærte medarbejdere. Samtidig kæmper kommunen med at få ledige med lang ledighed i job. Et nyt projekt vil på sigt skabe 500 fremtidige arbejdspladser til langtidsledige.

 • Et naturligt vitamin-kick
  19.10.12

  Du har sikkert prøvet at vende hjem med fornyet energi efter en dejlig dag i naturen. Har du nogensinde tænkt over, hvad det var, der var så velgørende? Var det den friske luft, det smukke landskab? Freden? De nye uventede indtryk? At du fik ny viden? Eller var det at bruge kroppen på en ny måde? Norddjurs Kommune vil gerne invitere dig til at komme med forslag til friluftsaktiviteter, der gør det muligt for dig og andre at opleve eller være i naturen på en ny måde.

 • Styrket indsats for rent drikkevand i Norddjurs
  04.10.12

  Naturstyrelsen har netop besluttet at bevilge næsten 1 million kroner til Norddjurs Kommunes arbejde med grundvandsbeskyttelse omkring drikkevandsboringer, der er truet af forurening.

 • Unge sætter ”Livet på spil”
  03.10.12

  Forumteater for hundredevis af unge i Østjylland Livet bliver sat i spil, når Kulturring Østjylland skyder sit stort anlagte teaterprojekt i gang. I løbet af 7 uger vil forestillingen "Livet på spil" blive spillet knap 70 gange men ikke to forestillinger vil være helt ens. Norddjurs kommune afvikler projektet fra den 4. oktober til den 11. oktober.

 • Region Midt får den kommunale sygepleje ind under huden
  03.09.12

  På initiativ fra Nord- og Syddjurs Kommuner er der indledt et utraditionel samarbejde med Region Midt omkring en fælles uddannelsesindsats for sygeplejen, så der i kommunerne efteruddannes sygeplejersker.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner