Nyt blogunivers til Folketingsvalget: KANDIDATERNE

Tyve nye politiske stemmer fører valgkamp på DenOffentlige. Målet er en bedre politisk samtale om Danmarks fremtid - og for læserne en mulighed for at lære nye politikere at kende.

For at præge den politiske debat på en konstruktiv måde lancerer DenOffentlige nu et blogunivers, hvor nye og relativt ukendte kandidater fra forskellige partier vil føre valgkamp gennem egne blogs.

“Nu giver vi 20 kandidater en god mulighed for at præge debatten frem mod folketingsvalget. Hver for sig er deres stemmer små, men ved at vi her skaber et blogunivers for nye kandidater, bliver deres stemmer stærkere. Vi viser simpelthen helt konkret, hvad politik normalt handler om, nemlig at gå ind i udviklingen med sine holdninger men vinde på de fælles resultater, der bliver skabt. Det forpligter selvfølgelig hele vejen rundt,” siger chefredaktør Nick Allentoft.


De nye bloggere tæller kandidater fra næsten alle nuværende partier i Folketinget - Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne, Radikale, Alternativet, Liberal Alliance, Venstre og Dansk Folkeparti. Fra Nordjylland til Syddanmark og fra øerne til hovedstadsområdet vil kandidaterne føre valgkamp på DenOffentlige.

Kandidaterne er blevet udvalgt på baggrund af nomineringer hentet på sociale medier. Det er altså ikke partierne selv, der har fået mulighed for at udvælge, men de mennesker, der følger kandidaterne. Det er fulgt op af en analyse af kandidaternes profiler og en vurdering af deres vilje og ønske om at blive valgt og deltage i debatten.

“Vi ønsker at tilføre den politiske debat mere saglighed og demonstrere værdien af en god, levende og respektfuld politisk samtale. Det er nu op til kandidaterne at levere på den forventning,” siger Nick Allentoft.

Gruppen af bloggere kan blive udvidet med flere kandidater baseret på anbefalinger og ansøgninger. Vil du foreslå en kandidat eller er du selv kandidat så skriv til [email protected]

 

LÆS OGSÅ: OPGØR MED POLITIKERLEDE

 

De nye bloggere på siden “Kandidaterne - FV19” er:  

 • link i navnet er til deres kandidatside her på DenOffentlige, hvor du finder en nærmere beskrivelse samt links til deres sider på sociale medier.

 

Nordjylland

 

Anne Honoré Østergaard (V)

Søren Valgreen Knudsen (S)

Kim Edberg Andersen (DF), medl. byrådet i Rebild

 

Østjylland

Aleksander Myrhøj (SF), medl. af byrådet i Norddjurs

Ulf Baldrian Kudsk (EL)

 

Syddanmark

Karina Lorentzen Denhardt (SF), tidl. folketingsmedlem

Rune Christiansen (R)

Steen Holm Iversen (LA)

Nanna Bonde (SF), tidl. formand SF Ungdom

 

Fyn og Langeland

Bjørn Brandenborg (S)

Mette Rahbek (ALT)

Stine Bardeleben Helles (ALT)

 

Sjælland

Brian Bressendorff (S), Sjælland

Brian Mørch (DF), Sjælland

Kathrine Olldag (R), Sjælland

 

Hovedstadsområdet

Anahita Malakians (NB), Hovedstadsområdet

Vivi Nør Jacobsen (SF), Hovedstadsområdet

Jacob Rosenberg (LA), Hovedstadsområdet, medl. Regionsrådet

Rune Scharff Andreasen (R), Hovedstadsområdet

Stinus Lindgreen (R), Hovedstadsområdet

 
 
Emneord: Kandidaterne FV19, Folketingsvalg, Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne, Radikale, Alternativet, Liberal Alliance, Venstre, Dansk Folkeparti, Aleksander Myrhøj, Anahita Malakians, Anne Honoré Østergaard, Bjørn Brandenborg, Brian Bressendorff, Brian Mørch, Jacob Rosenberg, Karina Lorentzen Denhardt, Kathrine Olldag, Kim Edberg Andersen, Mette Rahbæk, Nanna Bonde, Rune Christiansen, Rune Scharff Andreasen, Steen Holm Iversen, Stine Bardeleben Helles, Stinus Lindgren, Søren Valgren Knudsen, Ulf Baldrian Kudsk, Vivi Nør Jacobsen, FV2019, KANDIDATERNE, 200818, 240818, Kandidaterne 1, Nytår18 Udvalgte, Nytår18 Kandidaterne, DenOffentlige
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 20.08.18 Bettina Bundgaard
  Ulf Harbo

  Vi glæder os!

  På vegne af den sociale modstandsbevægelse

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også