Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Dømt for vejvrede: Påkørte medtrafikanter på motorvejen igen og igen

Politi

23/11/2022 09:31

J. Bøgen

Han kørte ikke i sin egen bil.

En ting er, at man kan blive vred eller frustreret i trafikken. Lad os være ærlige, vi er jo selv verdens bedste billister, og alle de andre idioter på vejene er bare til gene for os elitetrafikanter og kender ikke færdselsreglerne.

Ja, det er selvfølgelig sat på spidsen, men ikke desto mindre er vejvrede, hvor trafikanter nærmest eksploderer i aggression, når de er ude i trafikken, et velkendt, og ikke mindst farligt, fænomen.

Det forekommer mildest talt også i Danmark, og nu må en 42-årig mand sande, at det altså ikke er noget, man slipper ustraffet fra.

Ved Retten i Glostrup var han nemlig tiltalt for særlig hensynsløs kørsel og for at bringe andres liv i fare, og man forstår godt de sigtelser, når man hører, hvad han har gjort.

På motorvejen ved Hedehusene kørte han nemlig med vilje ind i en medtrafikant hele tre gange, oplyser Anklagemyndigheden.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Farlig og, for at sige det, som det er, vanvittig kørsel, og det afspejler dommen da også.

I et andet tweet skriver Vestegnens anklagere nemlig, at den 42-årige mand er blevet dømt il otte måneder bag tremmer og en frakendelse af kørekortet.

Derudover kan det også godt være, at forholdet til et af mandens bekendtskaber har lidt et alvorligt knæk. Bilen, den 42-årige kørte i, var nemlig ikke engang hans egen, men det forhindrede ikke retten i at konfiskere bilen.

Manden modtog dommen og ankede ikke.

Mest Læste

Annonce