Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Politiet i indsats: Motorvej spærret tirsdag morgen

Politi

21/11/2023 07:16

J. Bøgen

Det er usikkert, hvornår den bliver genåbnet.

Morgentrafikanter i det jydske må enten finde alternative ruter eller væbne sig med en god portion mulighed denne tirsdag morgen - i hvert fald hvis planen var, at man ville køre via Rute 18 Midtjyske Motorvej.

For i retning fra Herning mod Holstebro, helt præcist mellem 14 Herning Ø og 15 Herning N er motorvejen simpelthen spærret i begge retninger.

Årsagen er en politiindsats, men læser man på Midt- og Vestjyllands X-profil, tyder det på, det er en efterforskning af et anmeldt knvistikkeri.

"Vi arbejder pt. ved PotentialeHotellet i Herning. kl. 01.44 modtog vi en melding om et knivstikkeri, og arbejder derfor på stedet. Den formodede gerningsmand er anholdt. Respekter politietsafspærringer og anvisninger. Vi følger op med yderligere information senere," lyder det i opslaget.

PotentialeHotellet er et forsorgshjem for unge hjemløse, og det ligger relativt tæt på netop den del af motorvejen, hvor der netop nu er afspærret. Det skal dog siges, at det ikke er bekræftet, at de to ting har en sammhæng.

Ifølge Vejdirektoratet forventer man, at motorvejen bliver genåbnet "i løbet af morgenen".

Mest Læste

Annonce