Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skjuler sin fede fryns: Topsocialdemokrat bor gratis i herskabslejlighed

Politik

01/05/2023 11:34

Redaktionen

Efter at være blevet konfronteret med sin manglende overholdelse af reglerne, vil Flemming Møller Mortensen nu pludselig gøre noget ved sagen.

Frynsegoderne står på det nærmeste i kø for Folketingsmedlemmerne, som eksempelvis får stillet en gratis lejlighed til rådighed i København, hvis de til dagligt bor i provinsen.

Omvendt hører det i dén grad til sjældenhederne, at Folketingsmedlemmer råder over endnu en tjenestebolig, som de bor i gratis.

Men det er tilfældet for Flemming Møller Mortensen, der indtil præsentationen af SMV-regeringen i december var udviklingsminister. For når socialdemokraten ikke er i København, bor han i en af Aalborgs bedste lejligheder – uden at betale husleje.

Det skriver Journalista.dk.

Den manglende husleje skyldes, at Flemming Møller Mortensen og hans mand bijobber som forstandere for Aalborg Kloster.

Men hverken ansættelsen som forstander eller den manglende husleje for herskabslejligheden på flere hundrede kvadratmeter, er noget Flemming Møller Mortensen oplyser på Folketingets hjemmeside – selv om dette er et krav.

Overfor gravermediet oplyser Flemming Møller Mortensen, at han nu vil opfylde Folketingets regler og få oplysningerne ajourført.

Mest Læste

Annonce