Foto: Steen Brogaard
Foto: Steen Brogaard

Tilbagegang for Nye Borgerlige og Konservative

Politik

18/5/21 10:19

LTT

Det fremgår i en ny måling foretaget af Voxmeter. Det var kun tre uger siden, at de Konservative stod til at få hele 15,2 procent af vælgeropbakningen, men det er nu gået ned af bakke for dem i de efterfølgende uger. Ugen efter var de faldet med 0,6 procentpoint og den følgende uge var de faldet med yderligere 0,9 procentpoint, skriver Indblik.dk

Partiet står nu til at få 13,4 procent af stemmerne, og det betyder, at de er faldet med 1,8 procentpoint i løbet af blot tre uger.

Nedgang for Nye Borgerlige
Den samme nedgang oplever Nye Borgerlige også i deres seneste målinger. For kun fem uger siden stod partiet til at få deres største vælgeropbakning, nemlig hele 9 procent, men det er ikke tilfældet længere. I løbet af de fem uger siden deres flotte resultat, er de gået 3,1 tilbage med procentpoint og står til at få blot 6,9 procent af stemmerne.

Denne nedgang oplever Alternativet ikke. De står nemlig til at få 1,1 procent af stemmerne til sammenligning i sidste måling, hvor de kun stod til at få 0,6 procent af stemmerne.