Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe Kommune. Foto: Laila Versemann
Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe Kommune. Foto: Laila Versemann

Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe

25/2/21 9:39

Theis

Gladsaxes social- og sundhedsdirektør Ulrich Schmidt-Hansen bliver ny kommunaldirektør i Gladsaxe Kommune efter Bo Rasmussen. Han tiltræder stillingen den 1. april 2021.

Gladsaxes nye kommunaldirektør bliver den 45-årige Ulrich Schmidt-Hansen. Udover at han i dag er social- og sundhedsdirektør i Gladsaxe, har han også en fortid som direktør i henholdsvis Holbæk og Herlev med ansvar for både ældre, sundhed, handicap, beskæftigelse, borgerservice, skole, børn og familie. Derudover har han en fortid i henholdsvis Finansministeriet, Københavns Universitet og Økonomi- og Erhvervsministeriet.

"I mine snart to år som direktør og 16 år som borger i Gladsaxe har jeg oplevet en kommune, der er på forkant, har ambitiøse politikere og fagligt dygtige medarbejdere og ledere. Med Gladsaxestrategien og FN’s verdensmål som ramme har vi alle en klar ambition om at skabe vækst og velfærd til vores borgere og virksomheder. Det skal ske gennem en grøn og bæredygtig omstilling, som ikke alene kan mærkes hos kommunens borgere, men også kan være med til at vise vejen for resten af kommunerne i Danmark. Det er ambitioner, jeg i den grad kan identificere mig med og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at stå i spidsen for at føre disse ambitioner ud i livet," siger Ulrich Schmidt-Hansen.

Gladsaxes borgmester Trine Græse glæder sig også til at arbejde sammen med den nye kommunaldirektør.

"Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Ulrich i hans nye rolle som kommunaldirektør. Ulrich har en meget bred erfaring fra sine 10 år som direktør i den kommunale verden, og han har allerede gjort det rigtig godt i Gladsaxe. Blandt andet her under corona-pandemien har han det seneste år vist, hvordan han i den grad evner at sætte sig i spidsen og sikre fælles retning i de mange og store opgaver, vi som kommune har skullet løse i forbindelse med en stor sundhedskrise," siger Gladsaxes borgmester Trine Græse.

Ulrich Schmidt-Hansen bor i Gladsaxe med sin kone, Laura og deres to børn Cecilie og Christian på 13 og 16 år. Han tiltræder stillingen som kommunaldirektør 1. april efter Bo Rasmussen, som har valgt at gå på pension efter ni år på posten.

Annonce