Foto: Shutterstock

Regeringen indkalder til pressemøde i dag

Senere i dag afholder regeringen pressemøde.

Onsdag i denne uge indkaldes der igen til pressemøde. Denne gang er det dog hverken Sundheds- eller Statsministeriet, der står for indkaldelsen. 

For en gangs skyld er det nemlig ikke coronavirussen, som pressemødet skal handle om. Istedet er det, ifølge Skatteministeriet, der har indkaldt til pressemødet en skærpet indsats over for dem, der svindler med vores allesammens penge. 

Det fortæller ministeriet i indkaldelsen. 

"Indkaldelse til pressemøde om skærpet indsats over for organiseret skattesvindel," skriver Skatteministeriet.

Senere i dag

I den kortfattede indbydelse, der er blevet udsendt til landets medier onsdag formiddag, sætter Skatteministeriet lidt flere ord på, hvad der skal ske senere på dagen, når pressemødet finder sted. 

"Skatteminister Morten Bødskov afholder pressemøde om regeringens udspil til en skærpet indsats over for organiseret skattesvindel."

Om andre ministre fra regeringen vil deltage i pressemødet vides på nuværende tidspunkt ikke. Det oplyses desuden, at pressemødet vil finde sted i Skatteministeriet. Det begynder onsdag klokken 13. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.