Ny udviklingsdirektør i Region Sjælland

Ledelse

04/9/17 6:38

Nick Allentoft

Ny udviklingsdirektør i Region Sjælland bliver hentet i Region Hovedstaden.

- Med Carsten Krabbe får vi en udviklingsdirektør med erfaring i at få alle gode kræfter til at samarbejde om at skabe vækst og udvikling. Carsten Krabbe er med sin personlighed og sit netværk en gevinst for Region Sjælland, siger administrerende direktør Per Bennetsen.

Som udviklingsdirektør skal Carsten Krabbe stå i spidsen for regionens indsats for inden for erhvervsudvikling, uddannelse, trafik, grøn omstilling og internationalt samarbejde.

- Jeg glæder mig til at samarbejde med kommuner, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner om at gøre Region Sjælland til et godt sted at leve og drive virksomhed, siger Carsten Krabbe.

- Vi kan allerede se, at væksten er ved at rykke ud på Sjælland - og det skal gerne sprede sig til hele regionen.

Carsten Krabbe er 42 år og uddannet cand. scient. pol. på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet i 2006. Han har 10 års erfaring med kommunal og regional vækst og erhvervsudvikling, først i Københavns Kommune og senest i Region Hovedstaden.

Som enhedschef for Vækst & Viden har opgaverne i de sidste tre år blandt andet været Region Hovedstadens regionale udviklingsstrategi med opbakning fra 29 hovedstadskommuner samt etablering, udvikling og drift af Greater Copenhagen-samarbejdet, som også Region Sjælland er en del af.

Som chef arbejder han for at skabe høj trivsel og arbejdsglæde.

- Min fritid bruger jeg på madlavning, rejser, venner og familie. Jeg er gift og bor på Islands Brygge i København - og jeg elsker en tur på cyklen eller en dag på altanen med en bog. Jeg er født og opvokset i en landsby i Thy, og det har givet grundformen for min personlighed og min dialekt, siger Carsten Krabbe.

Annonce