Skive Kommune

Skive Kommune

Torvegade 10, 7800 Skive

Telefon: 9915 5500 Website: www.skive.dk E-mail:

Skive Kommune

Pressemeddelelser

 • Geotermien lever
  03.10.12

  Skive Geotermi A/S har på baggrund af de seneste undersøgelser besluttet at fort-sætte arbejdet med at udnytte den geotermiske varme fra undergrunden ved Rød-ding. Bestyrelsen i Skive Geotermi A/S har netop afholdte møde, hvor de diskuterede resultaterne af de ekstra undersøgelser, som de havde bestilt hos GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelse for Danmark og Grønland), samt de yderligere vurderinger af drifts- og anlægsbudgetterne, som de havde bestilt hos Brix & Kamp.

 • Skive samler kræfterne mod atom-affald
  17.08.12

  Politikere og borgerepræsentanter har nu nedsat en styregruppe, som skal koordinere og øge indsatsen i kampen mod placering af atomaffald i Skive Kommune.

 • Vækstforum bakker op bag Skives grønne profil
  23.02.12

  Målet er flere arbejdspladser indenfor energi og miljø.Vækstforum med ansvar for regional erhvervsudvikling har på sit møde i går tirsdag sagt ja til at bakke op bag spændende initiativer på Skive-egnen. Der afsættes 3,2 mio. kr. til et projekt, som i løbet af tre år skal skabe grundlag for nye permanente jobs.

 • Skive går foran med grøn aftale
  09.02.12

  Mens der i disse dage arbejdes for et nationalt energiforlig, er Skive gået foran med en grøn aftale, som skal være med til at sikre, at kommunen bliver CO2 neutral i 2029.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner