Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen kommer med trist udmelding

Sundhed

26/11/2020 10:35

Theis

Statsministeren kommer torsdag morgen med en trist melding, da DR fanger hende under et besøg på Hjørring Gymnasium.

Vi nærmer os afslutningen af november, og med hastige skridt er vi på vej mod julen. Julen bliver dog en anden end den vi plejer at holde, og danskerne er allerede nu blevet opfordret til ikke at være for nære juleaften og måske endda helt skrotte julesangen og dansen rundt om træet.

Hvis man håbede på, at de nuværende restriktioner ville blive lempet i løbet af julen, så skal man nok tro om igen. Statsminister Mette Frederiksen har netop meldt ud, at hun ikke forventer lempelser i løbet af december.

Udmeldingen kom under et besøg på Hjørring Gymnasium, hvor statsministeren fortalte til Danmarks Radio, at vi næppe skal forvente lempelser i julen, men at vi nok i stedet skal være forberedte på, at der kan komme flere restriktioner.

“Jeg vil gerne forventningsafstemme og sige, at jeg ikke ser ind i en december, hvor jeg tror, vi kommer til at kunne lempe på restriktionerne. Tværtimod kan det være, at det nogle steder bliver nødvendigt at gøre noget mere. Det kan jeg i hvert fald ikke afvise, bliver nødvendigt,” fortæller statsministeren i interviewet med DR.

På mini-tourné i Danmark

Statsministeren er i disse dage på en lille rundtur i Danmark, hvor hun startede ud på Hjørring Gymnasium og efterfølgende skal rundt til landbruget i Danmark.

Ovenpå hele mink-sagen fortalte Mette Frederiksen, at hun skulle ud at tale med nogle af minkavlerne i Danmark. I dag skal statsministeren derfor til Kolding, hvor hun skal møde minkavleren Peter Hindsbo, der ligesom resten af minkavlerne i Danmark har været nødsaget til at aflive sine mink.

Mest Læste

Annonce