Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ændrer flere features: WhatsApp med stor opdatering

Tech

15/05/2024 06:54

J. Bøgen

Der kommer blandt andet fokus på brugernes muskelhukommelse.

WhatsApp er en populær instant messaging-app, der giver brugere mulighed for at sende tekstbeskeder, foretage stemme- og videoopkald, og dele billeder, videoer og dokumenter med andre.

Appen blev lanceret første gang tilbage i 2009 af Jan Koum og Brian Acton, to tidligere ansatte hos Yahoo.

En af de vigtigste funktioner ved WhatsApp er, at den bruger internetforbindelsen på en smartphone eller computer til at sende beskeder og foretage opkald, hvilket kan være en billigere alternativ til traditionelle SMS-beskeder og telefonopkald, der bruger mobilnetværk.

Dét har gjort WhatsApp særligt populær i områder med høje SMS-omkostninger og hvis man kommunikere med andre fra udlandet.

Det skriver Executive.

'Muskelhukommelse'

WhatsApp lancerede i fredag en opdateret version af deres platform.

Denne opdatering inkluderer nogle af de nyeste funktioner, som er blevet rullet ud i løbet af de seneste måneder, samt forbedringer til brugerelementer såsom navigationsbaren og filmenuen.

Virksomheden har med denne opdatering taget hensyn til brugernes vaner og 'muskelhukommelse' for at sikre, at oplevelsen forbliver ubrudt.

De har stræbt efter at bevare enkelheden og hastigheden i brugen af appens forskellige værktøjer.

Meta, som er moderselskabet bag Facebook, Instagram og WhatsApp, pointerer, at disse ændringer er designet til at give WhatsApp et "friskt og moderne udseende uden at kompromittere dets kernefunktionalitet".

WhatsApp i 'næsten' nye klæder

Ifølge den spanske avis 'El Economista' omfatter nogle af de væsentlige nye funktioner en opdateret farvepalette, der stadig respekterer appens ikoniske grønne nuance, sammen med en forstærket brug af neutrale farver.

Appen har også forbedret sin mørke tilstand med højere kontrast og dybere toner for at mindske belastningen på øjnene, og ikonerne for de forskellige appfaner som Chats, News, Status og Calls har fået en moderne opfriskning.

For Android-brugere inkluderer ændringerne en flytning af søgelinjen til bunden af skærmen, hvilket bringer fanerne på hovedskærmen nærmere brugerens fingre for øget tilgængelighed.

Desuden er der tilføjet nye chatfiltre øverst, inklusive gruppe- og ulæste filtre.

For iOS-brugere introducerer den nye version et redesignet vedhæftet fildesign med en udvidelig bakke, der forbedrer visningen af muligheder for at sende multimediefiler, udføre søgninger og dele dokumenter.

Mest Læste

Annonce