Foto: Steen Brogaard

Tilbagegang for Nye Borgerlige og Konservative

Det fremgår i en ny måling foretaget af Voxmeter. Det var kun tre uger siden, at de Konservative stod til at få hele 15,2 procent af vælgeropbakningen, men det er nu gået ned af bakke for dem i de efterfølgende uger. Ugen efter var de faldet med 0,6 procentpoint og den følgende uge var de faldet med yderligere 0,9 procentpoint, skriver Indblik.dk

Partiet står nu til at få 13,4 procent af stemmerne, og det betyder, at de er faldet med 1,8 procentpoint i løbet af blot tre uger.

Nedgang for Nye Borgerlige
Den samme nedgang oplever Nye Borgerlige også i deres seneste målinger. For kun fem uger siden stod partiet til at få deres største vælgeropbakning, nemlig hele 9 procent, men det er ikke tilfældet længere. I løbet af de fem uger siden deres flotte resultat, er de gået 3,1 tilbage med procentpoint og står til at få blot 6,9 procent af stemmerne.

Denne nedgang oplever Alternativet ikke. De står nemlig til at få 1,1 procent af stemmerne til sammenligning i sidste måling, hvor de kun stod til at få 0,6 procent af stemmerne.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.