Det betaler sig tilbage, når læreren giver sine elever god undervisning.

Meritlæreren sætter dagsordenen

Ledelse

07/03/2014 12:37

Nick Allentoft

Vores blogger Jens Michael Nielsen har skrevet fire tankevækkende og inspirerende indlæg om sin uddannelse og erfaringer som lærer. Det ene har i dag inspireret både BT og Jyllands-Posten. Her kan du finde flere indlæg fra Jens Michael Nielsen.

Himmelske fragmenter fra den danske privatskole

At komme indenfor i privatskolens verden, er at få en opvisning i hvordan arbejdet skal gøres. Det er himlen ned på jorden. Det er himmelfald!

Flere fragmenter og lysglimt fra en lærerstuderendes praktik i den danske folkeskole

Gentoftes skoler har det med at kaste slagskygge på Gladsaxes. Men på dage, hvor solen og de højere magter er stemte for det, bades folkeskolen i Gladsaxe i gyldent lys og sølvskærs flimmer. Da flygter alle mørkets skygger sorte, og lys og varme omfavner skolesystemet i West Side Gentofte

Fragmenter af en praktikant lærerstuderendes dagbog

Det kan være noget af en omvendelse at komme i praktik for første gang som lærerstuderende i den danske folkeskole, og er man søgende af natur, venter der stærke og spirituelle øjeblikke indenfor skolens mure.

Fragmenter fra Vestegnen

Man skal følge sin mavefornemmelse, så efter otte arbejdsdage sagde jeg mit job op. Hvad jeg havde troet og håbet på, skulle blive mit første faste lærerjob i folkeskolen, blev i stedet til skræmmende indsigt i, hvad folkeskolen også er - der - langt ude på den københavnske vestegn.

Læs også indlæg i vores Folkeskole-stafet

Anne Skare Nielsen: 10 egenskaber fremtidens børn ikke kan undvære

Martin Thorborgs opskrift på fremtidens folkeskole

Professor Steen Hildebrandt: Forældre pligter og rettigheder

Skoleleder John Larsen: Syv forslag til reform af folkeskolen

Find alle indlæg i Folkeskole-stafetten her

Se BT's artikel her

 

Mest Læste

Annonce