Skolen forventer at åbne igen i takt med at personale og elever bliver meldt raske. Arkivfoto: Shutterstock

13 smittede på skole: Alle elever og lærere er sendt hjem

En privatskole på Vestegnen har sendt lærere og elever hjem.

 
11 elever og to lærere er blevet smittet med covid-19 på Park Allé Privatskole i Brøndby. Derfor er skolen midlertidigt lukket ned, hvorfor at skolens 265 elever er sendt hjem.
 
Det skriver TV2 Lorry.
 
- Vi har handlet hurtigt og lukket ned i et forsøg på at bremse smitten, fordi der er søskende til de smittede i andre klasser, fortæller skoleleder på Park Allé Privatskole, Anne Mette Rasmussen, til TV 2 Lorry.

Læs også: Vestegnens Politi holder pressemøde

Brøndby Kommune er sammen med de 10 andre andre kommuner på den københavnske vestegn i øjeblikket et af de steder, der har flest smittetilfælde. 

Mandag den 7. september indførte regeringen nye og skærpede restriktioner i 18 kommuner i Danmark. Her blev blandt andet forsamlingsforbuddet sat ned til 50 personer fra 100. 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 18.06.21 Sundhed
  Statens Serum Institut advarer danskerne

  Modtager du en sms, der ser ud til at komme fra Statens Serum Institut og opfordrer dig til at klikke på et link, så lad vær med at klikke på det.

 • 17.06.21 Sundhed
  Stort fald i indlagte med COVID-19

  Siden starten af juni er antallet af indlagte patienter med COVID-19 på landets sygehuse faldet markant.

 • 17.06.21 Sundhed
  Indkalder til pressemøde

  Sundhedsstyrelsen indkalder til pressemøde i dag klokken 12.

 • 16.06.21 Sundhed
  Nu genåbner populær gade

  Epidemikommissionen har indstillet, at nedlukningen af serveringssteder i og omkring Jomfru Ane Gade kan ophæves efter udløbet af 14 dages nedlukning svarende til fra d. 17. juni. Denne indstilling har regeringen valgt at følge, hvilket betyder at serveringsstederne fra torsdag igen kan åbne dørene for gæster. Ophævelsen sker på baggrund af faldende smittetal.

 • 15.06.21 Sundhed
  Sådan kontaktede danskerne deres læge under coronapandemien

  På bare et år steg antallet af telefonopkald, e-mails og videokonsultationer med egen læge med næsten en tredjedel til knap 23 mio. i 2020. Det er fortsat telefonopkald, der er den mest populære virtuelle kontaktform, mens videokonsultationer er kommet til som noget nyt under coronapandemien i 2020.