Skolen forventer at åbne igen i takt med at personale og elever bliver meldt raske. Arkivfoto: Shutterstock

13 smittede på skole: Alle elever og lærere er sendt hjem

En privatskole på Vestegnen har sendt lærere og elever hjem.

 
11 elever og to lærere er blevet smittet med covid-19 på Park Allé Privatskole i Brøndby. Derfor er skolen midlertidigt lukket ned, hvorfor at skolens 265 elever er sendt hjem.
 
Det skriver TV2 Lorry.
 
- Vi har handlet hurtigt og lukket ned i et forsøg på at bremse smitten, fordi der er søskende til de smittede i andre klasser, fortæller skoleleder på Park Allé Privatskole, Anne Mette Rasmussen, til TV 2 Lorry.

Læs også: Vestegnens Politi holder pressemøde

Brøndby Kommune er sammen med de 10 andre andre kommuner på den københavnske vestegn i øjeblikket et af de steder, der har flest smittetilfælde. 

Mandag den 7. september indførte regeringen nye og skærpede restriktioner i 18 kommuner i Danmark. Her blev blandt andet forsamlingsforbuddet sat ned til 50 personer fra 100. 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 16.09.20 Sundhed
  Naturen kan lindre og give psykisk sårbare ro

  Flere psykisk sårbare skal hjælpes ud og få glæde af naturen, mener regeringen, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet. Det skal ske gennem et nyt partnerskab mellem Miljøstyrelsen og Landsforeningen SIND, som lanceres i dag.

 • 15.09.20 Sundhed
  Magnus Heunicke indkalder til pressemøde om nye coronatiltag

  Magnus Heunicke og Sundheds- og Ældreministeriet inviterer til pressemøde. På mødet skal der snakkes om, hvad der skal gøres for at håndtere udbruddene af COVID-19 i Storkøbenhavn.

 • 15.09.20 Sundhed
  Stort boom i telemedicin

  Coronapandemien har skabt et boom i antallet af digitale konsultationer i sundhedsvæsenet. Nu skal Region Syddanmark tage erfaringerne fra foråret med i det videre arbejde med at udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer, mener formanden for Region Syddanmarks digitaliseringsudvalg, Mette Bossen Linnet (V).

 • 10.09.20 Sundhed
  Kommune indfører restriktioner på plejehjem

  Nordjysk Kommune har i dag modtaget et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om at indføre besøgsrestriktioner på samtlige plejehjem og botilbud for særlig sårbare borgere i kommunen.

 • 10.09.20 Sundhed
  Pensionskasse og fond vil bygge plejehjem i 10 kommuner

  Pressemeddelelse: Pensionsselskabet PFA og OK-Fonden vil i fællesskab med interesserede kommuner i de kommende år skabe en række helt nye velfærdstilbud i form af friplejehjem, seniorboliger og seniorbofællesskaber til en sum på over 2 milliarder kroner.