Det præcise tabstal for angrebet er ikke offentliggjort. Foto: Twitter, The Sun
Det præcise tabstal for angrebet er ikke offentliggjort. Foto: Twitter, The Sun

Se videoen: Russisk konvoj håbede, de var i sikkerhed ...

Europa

12/5/22 10:01

Jens Asbjørn Bøgen

Video viser angiveligt et ukrainsk angreb på en armeret russisk konvoj - og det gik ikke stille for sig.

Ukrainerne er begyndt at tale om, at de vil tage hele deres land tilbage. Og noget tyder på, at russerne i hvert fald ikke får det nemmere, som krigen skrider frem.

På sociale medier florerer der talrige videoer af ukrainske tropper, der angriber russiske konvojer og køretøjer - og det går ikke stille for sig!

Se for eksempel i videoen her, hvordan en gruppe ukrainske soldater, angiveligt en hel kolonne af russiske kampvogne.

Russernes tab stiger dagligt

I følge det ukrainske forsvar, mister Rusland hundredevis af soldater på daglig basis. Ligeledes mister de russiske tropper for mange millioner kroner udstyr og køretøjer næsten hver time.

Det ukrainske forsvar mener i hvert fald at have uskadeliggjort otte kampvogne, en helikopter, et skib, otte droner og hele 17 pansrede mandskabsvogne det seneste døgn.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.