Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Telefon: 3821 2121 Website: www.frederiksberg.dk E-mail:

Frederiksberg Kommune

Artikler

 • Frederiksberg Kommune vil mindske CO2 udledningen markant
  01.03.13

  Frederiksberg Kommune investerer 150 millioner kroner for at spare på energien i 80 kommunale bygninger. Projektet hedder ESCO Frederiksberg, og det lægger op til at mindske den samlede CO2-udledning i bygningerne med op til 50 procent . Når man bruger mindre energi, udleder man mindre CO2. Det giver en stor fordel for miljøet og færre udgifter for kommunen. Så enkel er tanken bag et af landets mest ambitiøse energirenoverings-projekter: Frederiksbergs ESCO-projekt.

 • Koordineret indsats hjælper veteraner videre
  02.02.12

  Frederiksberg Kommunes styrkede indsats for veteraner er blevet godt modtaget. 29 veteraner har foreløbig fået hjælp, og deres tilbagemelding på indsatsen er positiv.

Navne

Cases

 • Hjælp til børn i sorg
  31.10.12

  Hvert år oplever børn og unge sorg, fordi far, mor, en bror eller en søster dør eller får en livstruende sygdom. Alvorlige og tragiske, meningsløse hændelser, som barnet eller den unge skal kunne leve videre med, uanset hvor sort det ser ud.

 • Lokalt kræfttilbud: ”Det er rart, at det er lige i nærheden”
  23.08.12

  Frederiksberg Kommunes nye tilbud til borgere med kræft er blevet godt modtaget af borgerne. Siden marts har 75 borgere fået hjælp i Sundhedscentrets rehabiliteringstilbud. En af dem er 65-årige Ove Nielsen, som har været rigtig glad for tilbuddet, især fordi det ligger så tæt på han bopæl.

Pressemeddelelser

 • App hjælper ledige med jobsamtaler
  06.07.20 Social

  Som den første kommune i Danmark giver Frederiksberg ledige borgere mulighed for at øve sig i at gå til jobsamtaler via en app. Målet er at få flere i arbejde.

 • Kommune hjælper borgerne med klimasikring af deres huse
  13.03.13

  Mange husejere vil gerne klimasikre deres huse, men de ved ikke, hvordan de skal gribe opgaven an. Som den første kommune i landet indgår Frederiksberg nu en aftale om oprettelse af en klimafunktion i Frederiksberg Forsyning, der skal lave opsøgende arbejde og hjælpe husejere. Miljøminister Ida Auken hilser initiativet velkomment.

 • Få gode råd om dit barn
  11.12.12

  Har du spørgsmål eller bekymringer om dit barn, og vil du gerne have et godt råd af en fagperson, så er der hjælp at hente. Alle forældre på Frederiksberg er velkomne til at ringe til Åben Anonym Rådgivning i PPR Frederiksberg og få et godt råd. Servicen er anonym og gratis.

 • Frederiksberg Kommune handlede efter bogen i afskedigelsessag
  12.11.12

  Frederiksberg Kommune handlede helt efter bogen, da kommunen i 2010 afskedigede tidligere kommunaldirektør Suzanne Aaholm for grov misligholdelse af sin ansættelseskontrakt. Det fastslog voldgiftsretten i en kendelse afsagt fredag.

 • Frederiksberg Kommune opsiger overenskomst for to institutioner
  24.10.12

  Frederiksberg Kommune opsiger driftsoverenskomsten med Lindevang Vuggestue og Lindevang Børnehave. Det besluttede Frederiksberg Kommunalbestyrelse på et møde mandag. Alle børn og forældre kan blive i institutionerne. Opsigelsen har virkning 1. august 2013, hvor driften overgår til kommunen, der vil drive institutionerne videre som én samlet institution. Alle børn, forældre og medarbejdere kan blive på institutionerne, og det er fortsat muligt at skrive børn op.

 • 160 miljøambassadører viser vejen
  15.10.12

  Frederiksberg Kommune har høje ambitioner om at passe på miljøet og mindske forbruget af el, vand og varme. Nyeste indsats i kampen er 160 nyudnævnte miljøambassadører på kommunens institutioner.

 • Nyt udligningsudspil vil skade hele Danmarks vækst
  21.03.12 Politik

  Regeringens udspil til ny kommunal udligning vil skade hele Danmarks vækst. Det mener Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj (C).

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner