Med det nye digitale borgermøde kan du diskutere med politikerne og andre borgere, mens du sidder hjemme i sofaen. Greve Kommune gør det dermed lettere for alle borgere at deltage og få indflydelse på fremtidens Greve.

Digitalt borgermøde på Facebook

Politik

26/05/2015 12:29

Mikkel Sarka

Greve Kommune holder som den første sjællandske kommune borgermøde på Facebook. Målet er, at få flere borgere til at engagere sig i udformningen af fremtidens Greve.
Du kender det sikkert godt. Du ville så gerne deltage til borgermødet, så du kunne få svar på dine mange spørgsmål. Der er bare lige det, at borgermødet ligger kl 19 på en hverdag, og du kan ikke få børnene passet. Og så er du desuden ikke meget for at snakke i store forsamlinger. Men sådan behøver det ikke at være. Med det nye digitale borgermøde kan du diskutere med politikerne og andre borgere, mens du sidder hjemme i sofaen. Greve Kommune gør det dermed lettere for alle borgere at deltage og få indflydelse på fremtidens Greve.   ”Det er vigtigt for os, at vi engagerer vores borgere, og giver dem mulighed for nemt at blive hørt. Det åbner et såkaldt digitalt borgermøde op for. Vi håber, at det kan være med til at skabe en tættere relation mellem borger og kommune. Og vi vil gerne sende et signal om, at alle borgere i Greve har mulighed for at blive hørt og få medbestemmelse”, siger borgmester, Pernille Beckmann.   Kommunen lægger på dagen et debatemne op på Facebook, som danner udgangspunkt for borgermødet. Her vil politikerne besvare spørgsmål og indgå i dialog med borgerne. Alt afhængig af hvor meget debat det pågældende emne skaber, vil der blive lagt flere debatemner op i løbet af borgermødet.    Vi starter borgermødet med at snakke om grønne områder. Dem vil vi gerne bevare, men vi vil samtidig også have flere lejeboliger til vores unge og ældre. Men hvor skal de være, hvis de ikke må ligge i de grønne områder? Skal vi bygge i højden? Eller hvordan løser vi dette? Herudover håber vi også på at komme til at snakke om skolebygninger og renovering af disse.   Politikerne består af gruppeformændene fra de forskellige partier, og de vil bestræbe sig på at besvare alle borgernes spørgsmål i løbet af borgermødet. Er der spørgsmål, som de ikke når at besvare, vil de forsøge at gøre det umiddelbart efter borgermødet slutter. Borgermødet finder sted den 2. juni, kl 20-21 på kommunens Facebookside, https://www.facebook.com/grevekommune.

Mest Læste

Annonce