Birgitte Sellebjerg er ny marketingchef i Køge Kommune

Ny marketingschef til Køge

Velfærd

20/07/2014

Nick Allentoft

Køge Kommune har ansat marketingschef. Hovedopgaven bliver at styrke markedsføringen af Køge-området uden for kommunegrænsen.

Flere borgere, turister, virksomheder og ikke mindst investeringer skal finde vej til Køge. Derfor har Køge Kommune – i tæt dialog med Køge Erhvervsudviklingsråd – ansat Birgitte Sellebjerg i en nyoprettet stilling som marketingschef.

Birgitte Sellebjerg er 38 år, opvokset og bosat i Køge og har en uddannelse som cand.merc i design og kommunikation fra Copenhagen Business School med sig. De seneste fem år har Birgitte netop arbejdet med marketing og branding i Djøf – og før det været ansat i blandt andet CenterPlan Commerce og Ledernes Hovedorganisation. Men nu gælder det altså markedsføring af hjemstavnen.  

Som ny marketingschef skal Birgitte Sellebjerg være med til at drive fortællingen om Køge-området og ikke mindst koordinere og supplere markedsføringen af de mange store projekter, aktiviteter og events, som er i gang i og omkring Køge – i et tæt samspil med virksomheder, foreninger og andre involverede aktører. Samtidig skal marketingschefen indgå i sekretariatsbetjeningen af Køge Erhvervsudviklingsråd og understøtte arbejdet i Visit Køge.   

”Jeg ser frem til at få Birgitte med på holdet. Birgitte rummer et stort engagement og ikke mindst fokus på at skabe resultater. I kombination med hendes erfaring inden for markedsføring – og ikke mindst den lokale tilknytning til Køge-området – er jeg sikker på, at Birgitte vil være den helt rette person til at styrke Køges position på det store landkort”, siger direktør Mogens Pejtersen.

Også den nye marketingschef selv glæder sig til at tage fat på udfordringerne. 

”Køge står overfor en fantastisk spændende udvikling med flere store og meget forskellige projekter. Jeg glæder mig meget til at bidrage til samarbejdet med at få fortalt omverdenen om Køges mange kvaliteter, og hvorfor det er en attraktiv by at bosætte sig i, drive virksomhed fra eller besøge; alt sammen med henblik på en positiv fremtid for Køge by og kommune”, siger Birgitte Sellebjerg.

Birgitte Sellebjerg har første arbejdsdag 18. august 2014 og vil have base på Køge Rådhus som del af kommunens Erhvervsstab.

Mest Læste

Annonce