Ny centerdirektør i Region Hovedstadens Center for Sundhed

Ledelse

29/09/2016 07:00

Nick Allentoft

Det bliver en kandidat fra egne rækker, der fra den 1. oktober sætter sig i direktørstolen i Region Hovedstadens Center for Sundhed (CSU).
41-årige Anne Skriver kommer fra en stilling som enhedschef i CSU og har de seneste fire måneder været konstitueret centerdirektør i netop CSU.

- Det var det helt naturlige valg til posten. Anne Skriver har gennem en årrække i Region Hovedstaden vist, at hun både er arbejdsom, visionær og er en særdeles dygtig leder, så jeg er meget tilfreds med, at vi nu har ansat hende permanent som centerdirektør. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og er glad for, at det er lykkedes os at holde en så stor kapacitet i huset, siger koncerndirektør Svend Hartling.

Indgående kendskab til Region Hovedstaden
Anne Skriver har arbejdet med sundhedsvæsnet i hele sin karriere, først i Amtsrådsforeningen og i Danske Regioner, og hun har siden 2008 været ansat i Region Hovedstaden. Først som chefkonsulent, senere som enhedschef, og indtil nu som konstitueret centerdirektør, så det er en leder med indgående kendskab til organisationen, der skal stå i spidsen for Center for Sundhed.

- Jeg er utroligt glad og ydmyg overfor, at jeg nu er blevet fastansat i stillingen som centerdirektør. Det giver mig mulighed for at kigge på den lange bane og gå strategisk ind i arbejdet med at sikre det bedst mulige sundhedsvæsen i Region Hovedstaden. Jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode arbejde med mine mange fantastisk dygtige medarbejdere, siger Anne Skriver.

Fakta om CSU:

  • Varetager opgaver vedr. planlægning, kvalitet, patientsikkerhed og drift for hele sundhedsvæsenet i Region Hovedstaden, samt sundhedsjuridisk rådgivning og vejledning af patienter vedr. bl.a. frit sygehusvalg.​​​​​
  • Består udover direktionen af 10 enheder
  • Har ca. 350 ansatte

 

Mest Læste

Annonce