I går var antallet af nye smittetilfælde på 230 personer. Arkivfoto: Shutterstock

Status på covid-19: Over 240 er smittet siden i går

Antallet af nye smittetilfælde med covid-19 i Danmark stiger igen. Siden i går 243 personer blevet smittet med coronavirus.

Antallet af nye registrerede smittetilfælde med coronavirus i Danmark er igen på den forkerte side af 200.

Siden i går er 243 personer blevet smittet med den verdensomspændende virus. Det oplyser Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen i deres daglige opdatering om covid-19 i Danmark.

Siden i går er en person i Danmark blevet udskrevet efter at have været indlagt med coronavirus. Der er heller ikke sket yderligere dødsfald på grund af covid-19.

På hospitalerne er der i alt indlagt 28 personer med coronavirus.Tre af dem er indlagt på intensiv. Det er samme antal som i går.

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.05.21 Sundhed
  Nu hjemtages sygdomsbehandling til Danmark

  Sundhedsstyrelsen udgiver i dag en faglig retningslinje, der beskriver henvisningen af patienter med Essentiel Tremor, også kaldet rystesyge. Det sker i forbindelse med, at det nu er besluttet, at patienter skal kunne behandles med fokuseret ultralyd i Danmark, i stedet for kun i udlandet.

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.