Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand

Telefon: 4797 4000 Website: www.vallensbaek.dk E-mail:

Vallensbæk Kommune

Artikler

 • Vallensbæk-sagen: KL og kommunalbestyrelsens konklusion
  04.10.12

  Flytning af en større daginstitutionspavillon Kommunaldirektøren hævder, at borgmesteren har pålagt ham at udføre en åbenbart ulovlig opgave i forbindelse med flytning af en større daginstitutions-pavillon i et område, hvor der efter planlovgivningen bestemt ikke må opføres noget som helst. Kommunaldirektørens kritik af borgmesterens ageren i forhold til flytning af den omtalte pavillon er udokumenteret og uberettiget.

Navne

Pressemeddelelser

 • Vallensbæk Kommunalbestyrelse afskediger kommunaldirektør
  29.11.12

  Onsdag den 28. november besluttede kommunalbestyrelsen at afskedige kommunaldirektør Bjarke Steen Johansen. Afskedigelsen sker på baggrund af kommunaldirektørens beskyldninger tidligere på året mod borgmester Henrik Rasmussen om magtmisbrug.

 • Ingen magtmisbrug, men kritik af personalehåndteringen
  04.10.12

  På kommunalbestyrelsens møde i Vallensbæk onsdag aften fremlagde Kommunernes Landsforening en rapport, hvor anklagepunkter mod borgmester Henrik Rasmussen (K) om magtmisbrug er blevet vurderet.

 • Borgmester vil renses for anklager
  27.09.12

  Borgmester Henrik Rasmussen (K) afviser alle anklager, som DJØF har rejst mod ham på foranledning af Vallensbæk Kommunes sygemeldte kommunaldirektør. Borgmesteren ser anklagerne som et ublu forsøg på afpresning og ser frem til at blive renset, når kommunen og KL nu undersøger sagen.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner