Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune

Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg

Telefon: 5536 3636 Website: www.vordingborg.dk E-mail:

Vordingborg Kommune

Artikler

 • Vil Folketinget lukke Danmark uden for storbyerne?
  22.02.13

  Gruppeformændene for samtlige partier i Vordingborg Kommunalbestyrelse appellerer nu samlet til, at hensynet til samfundsøkonomien og fornuften sejrer, når folketingets partier skal beslutte, hvilke kaserner som skal lukke, og heriblandt om det er Høvelte eller Vordingborg. Af Udviklingsdirektør Torben Gleesborg

 • Bedst for forsvaret med en kaserne i Vordingborg
  08.02.13

  Der kom i stribevis af både faglige og saglige argumenter på bordet, da en delegation fra Vordingborg Kommune havde foretræde for Folketingets Forsvarsudvalg for at tale Vordingborg kasernes sag. Af Udviklingsdirektør Torben Gleesborg

Navne

 • Ny udviklingsdirektør i Vordingborg Kommune
  01.05.14 Ledelse

  Vordingborg Kommune har ansat Jan Michelsen som ny udviklingsdirektør. Han starter i jobbet den 1. juni og medbringer en solid ledelsesmæssig erfaring fra direktørstillinger i det offentlige og private erhvervsliv.

 • Udviklingsdirektør skifter fra Vordingborg til København
  24.01.14 Ledelse

  Udviklingsdirektør Torben Gleesborg forlader med udgangen af februar 2014 Vordingborg Kommune for at tiltræde en stilling som direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Det forventes, at der er sat navn på en afløser inden sommerferien.

 • Lau Svendsen-Tune ny kommunaldirektør i Vordingborg Kommune
  01.03.13

  Kommunalbestyrelsen i Vordingborg Kommune har besluttet at ansætte den 48-årige Lau Svendsen-Tune som ny kommunaldirektør. Lau Svendsen-Tune kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Hvidovre Kommune og tiltræder den 1. april.

Cases

 • Første gode erfaringer med bevægelse i skolerne er i hus
  16.08.14 Velfærd

  Efter bare 10 ugers arbejde med bevægelse på skemaet inden sommerferien har elever og lærere på Vordingborg Kommunes skoler oplevet positive resultater. Eleverne deltager mere aktivt i undervisningen og har rykket sig fagligt. På Svend Gønge-Skolen har flere elever haft fejlfrie diktater, når bevægelse har været koblet på træning af staveord. Det giver et godt grundlag for den nye folkeskolereform, hvor bevægelse nu er på skemaet hver dag.

 • Succesrig ungerådgivning gøres permanent
  08.03.13

  Siden 2009 har 2407 Ungerådgivning i Vordingborg Kommune hjulpet flere hundrede unge med at få så meget styr på deres liv, at de ikke ender med at droppe en uddannelse eller miste et job. Ungerådgivningen går nu fra at være et projekt til at blive et fast tilbud for unge mellem 13-23 år i Vordingborg.

 • Vordingborg Kommune indfører aktiverende pleje
  08.03.13

  Efter et vellykket etårigt projekt har socialudvalget besluttet at indføre aktiverende pleje i Vordingborg Kommune. Formålet er at give borgere som modtager hjælp til personlig pleje eller praktisk bistand en bedre livskvalitet. Fra oktober 2011 til oktober 2012 er der i Vordingborg Kommunes hjemmepleje blevet arbejdet med et projekt om hverdagsrehabilitering - også kaldet aktiverende pleje.

Pressemeddelelser

 • Vordingborg Kommune vil arbejde sig væk fra bundplacering
  03.09.14 Infrastruktur

  Vordingborg Kommune er på trods af mange nye initiativer på erhvervsområdet placeret i bunden af Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Borgmester Knud Larsen ærgrer sig over, at kommunens indsatser for at forbedre forholdene for erhvervslivet endnu ikke er slået igennem i undersøgelsen.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner