Ny kommunaldirektør i Hørsholm Kommune

Ledelse

18/06/2014 12:59

Nick Allentoft

Kommunalbestyrelsen har på sit møde den 18. juni 2014 udpeget Hugo Pedersen som ny kommunaldirektør.

En enig kommunalbestyrelse godkendte på sit møde onsdag aften at ansætte Hugo Pedersen som ny kommunaldirektør i Hørsholm Kommune. Hugo Pedersen tiltræder stillingen 1. august.

”Jeg er utroligt glad for, at vi nu har fået udpeget en kommunaldirektør,” udtaler borgmester Morten Slotved.

”Vi har modtaget ansøgninger fra et utroligt stærkt felt af kandidater og jeg er beæret over, at vi har haft mulighed for at vælge vores nye kommunaldirektør blandt nogle af landets ypperste offentlige topchefer. Jeg og mine kolleger i kommunalbestyrelsen glæder os til et godt samarbejde med vores nye kommunaldirektør,” siger Morten Slotved og fortsætter, ”Hugo Pedersen har de rette kompetencer til at sørge for, at Hørsholm Kommune fortsat udvikler sig til glæde for både borgere, ansatte og politikere.”

Hugo Pedersen har et rigtigt godt kendskab til kommunen, idet han i perioden 1994-2002 også var ansat som kommunaldirektør i Hørsholm Kommune. ”Jeg ser meget frem til opgaverne i Hørsholm, som er en af landets mest spændende kommuner,” siger Hugo Pedersen. ”Hørsholm lægger vægt på høj kvalitet og jeg glæder mig til at bidrage til en forsat positiv udvikling i kommunen.”

Hvem er Hugo Pedersen

Hugo Pedersen bor i Hørsholm Kommune og er gift med Gunvor Hallas. Han har 2 voksne børn og 2 børnebørn. En stor del af fritiden bruges sammen med Gunvor i sommerhuset i Rørvig og på rejser. Ellers står den på lidt motion som løb, cykling og badminton. Hugo Pedersen kommer fra en stilling som Chefkonsulent i KL´s konsulentafdeling og inden det, har han været kommunaldirektør i både Høje-Taastrup og Gribskov kommuner.

Mest Læste

Annonce