Ny kommunaldirektør i Hørsholm Kommune

Ledelse

18/6/14 10:59

Nick Allentoft

Kommunalbestyrelsen har på sit møde den 18. juni 2014 udpeget Hugo Pedersen som ny kommunaldirektør.

En enig kommunalbestyrelse godkendte på sit møde onsdag aften at ansætte Hugo Pedersen som ny kommunaldirektør i Hørsholm Kommune. Hugo Pedersen tiltræder stillingen 1. august.

”Jeg er utroligt glad for, at vi nu har fået udpeget en kommunaldirektør,” udtaler borgmester Morten Slotved.

”Vi har modtaget ansøgninger fra et utroligt stærkt felt af kandidater og jeg er beæret over, at vi har haft mulighed for at vælge vores nye kommunaldirektør blandt nogle af landets ypperste offentlige topchefer. Jeg og mine kolleger i kommunalbestyrelsen glæder os til et godt samarbejde med vores nye kommunaldirektør,” siger Morten Slotved og fortsætter, ”Hugo Pedersen har de rette kompetencer til at sørge for, at Hørsholm Kommune fortsat udvikler sig til glæde for både borgere, ansatte og politikere.”

Hugo Pedersen har et rigtigt godt kendskab til kommunen, idet han i perioden 1994-2002 også var ansat som kommunaldirektør i Hørsholm Kommune. ”Jeg ser meget frem til opgaverne i Hørsholm, som er en af landets mest spændende kommuner,” siger Hugo Pedersen. ”Hørsholm lægger vægt på høj kvalitet og jeg glæder mig til at bidrage til en forsat positiv udvikling i kommunen.”

Hvem er Hugo Pedersen

Hugo Pedersen bor i Hørsholm Kommune og er gift med Gunvor Hallas. Han har 2 voksne børn og 2 børnebørn. En stor del af fritiden bruges sammen med Gunvor i sommerhuset i Rørvig og på rejser. Ellers står den på lidt motion som løb, cykling og badminton. Hugo Pedersen kommer fra en stilling som Chefkonsulent i KL´s konsulentafdeling og inden det, har han været kommunaldirektør i både Høje-Taastrup og Gribskov kommuner.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.