Næstved Kommune

Næstved Kommune

Rådmandshaven 20, 4700 Næstved

Telefon: 5588 5588 Website: www.naestved.dk E-mail:

Næstved Kommune

Navne

Cases

 • Fremtidens forfattere kan nu skype sig til en uddannelse
  17.04.13 Ledelse

  Talentskolen og fem biblioteker på Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Faxe og Næstved åbner litteraturlinje for skrivetalenter.

 • CO2 udledning er faldet med 12%
  19.03.13

  Ny geografisk CO2 kortlægning gør status på klimaindsatsen i Næstved kommune, fire år efter Byrådets vedtog kommunens Klimaplan i 2009 – resultatet er et fald på 12% eller ca. 1 ton CO2 per indbygger.

 • Håndhygiejne-maskine på turné i Næstved Kommune
  11.02.13

  Influenza, hosten og nysen sender mange under dynen. For at forebygge unødigt sygefravær kører Næstved Kommunen i øjeblikket kampagnen ”Giv hygiejnen en håndsrækning”. Her kan de ansatte bl.a.

 • Borgerservice flytter på Næstved Hovedbibliotek
  18.12.12

  Længere åbningstider, lettere at komme til og mere fokus på at hjælpe folk til at blive digitale – det et er nogle af de gevinster, som Næstved Kommune håber, at folk vil opleve, når Hovedbiblioteket på Kvægtorvet slår dørene op for Borgerservice, den 2. januar 2013.

 • SSP - en samarbejdsform med succes
  20.11.12

  Sammen kan vi mere. Dette må være konklusionen på en status og evaluering af SSP-samarbejdet i Næstved gennem de sidste to år. Ungdomskriminaliteten er faldet. Dette skyldes bl.a. et velfungerende SSP-samarbejde, hvor alle relevante medspillere inddrages. Aktive forældre, der i fællesskab sætter rammer for deres børn og unge, er især vigtige samarbejdspartnere. Og et tættere samarbejde med ungdomsuddannelserne har skabt nye rammer for alkoholudskænkning.

 • Når energiinvesteringerne rammer målet
  16.11.12

  Assisterende landsholds-træner for fodboldlandsholdet Peter Bonde sparer 26.000 kr. om året efter sit Klimatjek, så nu bliver der råd til at hustruen Marianne tager Peter med i teatret oftere.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner