Odsherred Kommune

Odsherred Kommune

Nyvej 22, 4573 Højby

Telefon: 5966 6666 Website: www.odsherred.dk E-mail:

Odsherred Kommune

Artikler

 • Træningscenter samarbejder med private
  11.03.13

  Odsherred Kommune har siden nytår haft samarbejde med de tre private fysioterapiklinikker i kommunen, Asnæs Fysioterapi & Træning, Vestervangen 52 i Asnæs, Klinik for Fysioterapi ved Kirsten Hansen, Nykøbing og Vig Fysioterapi & Fitness ved Bo Egeberg, vig Hovedgade 35 i Vig.

 • Foreslår at inkludere sommerhuse i boligjobordningen
  28.02.13

  ”Odsherred Kommune rummer landets samlede største koncentration af sommerhuse på mere end 26.000 sommerhuse. For en række kommuner i vandkanten af Danmark, har sommerhusturismen stor betydning for såvel handel som for beskæftigelsen i håndværksfaget”, skriver de politiske gruppeformænd fra Odsherred Byråd i et brev afsendt torsdag den 28.

 • Odsherred Kommune arbejder for et Psykiatriens Hus lokalt
  11.02.13

  Formålet er at bevare et lokalt behandlingstilbud i et samarbejde mellem kommunen og Region Sjælland, når psykiatrien flytter fra Nykøbing til Slagelse. Studietur til Silkeborg for at høre om erfaringerne her.

 • De ansatte i ældreplejen er blevet stolte af deres job
  18.01.13

  Der bliver stadig rendt stærkt, og der er ikke altid tid til den omsorg, man gerne vil yde, føler personalet i ældreplejen i Odsherred Kommune.

 • Odsherred har lagt strategi for socialt udsatte tilflyttere
  12.12.12

  På bare fire år er kontanthjælpsudgifterne næsten fordoblet og øvrig forsørgelse steget med næsten 60 %. Økonomiudvalget har godkendt en række initiativer, som har fokus på at bedre konsekvenserne af den markante tilflytning af socialt udsatte.

Navne

Cases

Pressemeddelelser

 • Medarbejderne vil vide mere om velfærdsteknologi
  24.01.13

  De ansatte i ældreplejen foreslår, at de er med til visitation af beboere på plejecentrene og ser gerne mere inddragelse i udmøntningen af den nye ældrepolitik.

 • Brandskole trækker fulde huse
  09.10.12

  For tredje gang arrangerer Odsherred brandvæsen undervisning i elementær brandbekæmpelse og førstehjælp. Hele 225 børn fra 3. klasserne var med i år.

 • Odsherred har laveste sygefravær i Østdanmark
  09.03.12

  I 2010 var sygefraværet nede på 10,99 dage i gennemsnit for de kommunalt ansatte, og det er laveste antal sygedage i Østdanmark. Med knap 11 dages sygefravær i gennemsnit blandt de cirka 3000 ansatte i Odsherred Kommune i 2010 lå kommunen i førertrøjen, hvad angår laveste sygefravær i Østdanmark.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner