KL henter direktør på Bornholm

Ledelse

05/10/16 8:15

Nick Allentoft

Ny KL-direktør er uddannet cand.scient. i kulturgeografi og historie og vil nu skulle dele sin tid mellem hverdage i København og weekender på Bornholm.
Laila Kildesgaard bliver ny direktør i KL. Hun er i dag kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune og har tidligere været i flere andre kommuner og før da i fagbevægelsen. Det er en meget tilfreds Kristian Wendelboe, administrerende direktør i KL, som i dag kan løfte sløret for, at Laila Kildesgaard om kort tid bliver ny direktør i KL.   ”Laila Kildesgaard kommer med en solid ballast fra kommunerne. Hun kender indgående kommunernes udfordringer og opgaver og har været chef i flere kommuner. Hendes stærke kommunale kompetencer og personlige egenskaber vil helt sikkert komplementere KL’s direktion,” siger Kristian Wendelboe.

Laila Kildesgaard er 47 år og har siden foråret 2013 været kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune. Hun har tidligere blandt andet været direktør i Helsingør Kommune og chef i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning. Før da har Laila været ansat i blandt andet 3F, Kvindeligt Arbejderforbund og Dansk Metal.

Stolt af muligheden Den nye KL-direktør er uddannet cand.scient. i kulturgeografi og historie og vil nu skulle dele sin tid mellem hverdage i København og weekender på Bornholm.   Laila Kildesgaard ser meget frem til de nye udfordringer i KL.   ”Jeg er meget glad for og stolt af at få mulighed for at arbejde med det kommunale område på nationalt plan. Og jeg ser frem til at gøre det i samarbejde med både kommunerne, staten og KL’s andre samarbejdspartnere,” siger Laila Kildesgaard.   Laila Kildesgaard tiltræder som direktør i KL den 14. november 2016.

Annonce